Partnerský program společnosti Autodesk v oblasti výroby se úspěšně rozrůstá

[Tisková zpráva] Vývojáři třetích stran dodávají široké spektrum programů a komplementárních řešení kompatibilních s produkty Autodesk s cílem přinést více výhod výrobním podnikům.

SAN RAFAEL, 11. června 2007 – Společnost Autodesk (NASDAQ: ADSK) oznámila, že stále větší počet softwarových vývojářů se v rámci Autodesk Developer Network (ADN), globální sítě více než 2 700 technologických partnerů, podílí na tvorbě softwaru, který zlepšuje a rozšiřuje funkcionality řešení Autodesk v oblasti výroby. Díky tomu je pro strojírenské společnosti stále snazší využívat širokou řadu plně integrovaných a vzájemně propojených řešení, která jim pomáhají otestovat své nápady a návrhy ještě předtím, než se promění v reálné výrobky.

„Outsourcing, přizpůsobování se požadavkům zákazníků a globální
konkurenceschopnost výrazně mění výrobní odvětví a způsob, jakým firmy navrhují a vyrábí produkty,“ řekl Robert „Buzz“ Kross, viceprezident Autodesk Manufacturing Solutions. „Prostřednictvím úzké spolupráce se softwarovými společnostmi po celém světě můžeme poskytovat řešení, která zohledňují každý aspekt v rámci procesu probíhajícího od designu až po výrobu. Každý produkt, jež zákazník potřebuje vizualizovat, simulovat a analyzovat ještě v raném stadiu návrhu, je nyní možné takto vyzkoušet díky společnosti Autodesk a její partnerské síti.“

Rozšířená funkcionalita a hladká propojenost
Podpora ze strany partnerských výrobců byla vždy velmi silná zejména směrem k softwaru Autodesk Inventor, který je klíčovým produktem pro digitální prototypování. Díky schopností DWG TrueConnect je Inventor nejlepší volbou pro společnosti, které chtějí zvýšit výkon svých existujících 2D procesů přidáním 3D funkcionalit a integrovat analýzy a simulace reálných vlastností do svých procesů.

Na programu Autodesk Inventor Certified Application Program participovalo více než 75 dodavatelů. Produkty těchto dodavatelů demonstrovaly vysokou úroveň v oblasti integrovanosti se softwarem Autodesk Inventor a dodržování pravidel požadovaných společností Autodesk. Zákazníci tak nyní mohou získat tu nejefektivnější kombinaci produktů, které nejlépe splňují jejich potřeby.

Partneři certifikovaní na Autodesk Inventor dodávají software a služby pro nejrůznější oblasti, mezi které patří: Analysis and Simulation, Mold Making, NC Manufacturing, Production Engineering, Sheet Metal, Tool and Die.

Například společnost TechniCon Systems, certifikovaný partner pro Autodesk Inventor, vyvíjí webový produktový katalog a konfigurační software, který umožňuje výrobcům nabízet a prodávat komplexní produkty online. Tento software je využíván výrobci, kteří dodávají produkty s vysokou mírou zákaznických úprav, typicky v odvětví průmyslových komponent, elektroniky, dopravy, osvětlení a zakázkového nábytku.

„Síť Autodesk Developer Network nám dovoluje vyvíjet software umožňující uživatelům produktu Inventor rozšířit svůj dosah z oblasti výroby až do oblasti prodeje, marketingu a IT,“ řekl Tony Mirante, prezident firmy TechniCon. „S využitím produktu Inventor napojeného na online řešení poskytující produktovou konfiguraci a digitální prototypování se výrobcům nabízí možnost prodávat komplexní produkty a dodavatelům komponent specifikovat své produkty již během procesu návrhu.“

Více informací o dalších produktech kompatibilních se softwarem Inventor získáte na: http://partner­products.auto­desk.com/compa­tiblewith/inven­tor.asp.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).