Partnerství TV Nova a Tiscali na IQ - Národní test 2003

Partnerství TV Nova a Tiscali na IQ – Národní test 2003

Praha, 23. dubna, 2003 – Společnost TISCALI vyhrála výběrové řízení, vyhlášené TV NOVA a stala se generálním partnerem pro Internet, pro televizní soutěž IQ – Národní test 2003.

TISCALI poskytne tomuto projektu technické zázemí, potřebné pro zajištění přístupu k Internetu pro účastníky soutěže, kteří se přes webové rozhraní zaregistrují a otestují si své znalosti. Toto zázemí je založeno na farmě výkonných serverů datového centra TISCALI, které poskytuje vysokorychlostní dostupnost dat a spolehlivost aplikace, což jsou nezbytné předpoklady pro celý tento projekt.

Pro potřeby účastníků soutěže z celé České republiky je připravena i páteřní internetová síť TISCALI, která je jednou z nejrozsáhlejších sítí v České republice a již nyní poskytuje přístup k Internetu většině uživatelů v domácnostech. Kapacita této sítě je dostatečná k obsluze všech uživatelů Internetu v ČR. Její přístupové body jsou vzájemně propojené plně zálohovanými linkami (zabezpečenou optickou strukturou) s kapacitou až do 622 Mb/s.

TISCALI zajistí celé soutěži také informační a reklamní podporu. Za tímto účelem byla vytvořena speciální stránka „IQ – Národní test 2003“, na adrese http://testna­roda.tiscali.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).