Pavel Jiruše řídí v S&T CZ prodej řešení Business Intelligence

[Tisková zpráva] PRAHA, 28. prosince 2010 — Tuzemský systémový integrátor S&T CZ obsadil pozici obchodního ředitele divize Business Intelligence Pavlem Jiruše (35 let). V této funkci bude zodpovědný za rozvoj prodeje, vedení konzultantů, definování a realizaci strategie S&T CZ v oblasti Business Intelligence. Do společnosti S&T CZ přišel Pavel Jiruše ze společnosti ARBES Technologies, v níž dva roky působil na pozici ředitele divize podnikových informačních systémů. Předtím působil devět let ve společnosti ORACLE Czech jako vedoucí aplikačních a Business Intelligence konzultantů.

Zájem o řešení a aplikace Business Intelligence (BI) se neustále zvyšuje. „Na trhu podnikových řešení zaujímá S&T již nyní značný podíl. Pavel Jiruše nám pomůže dát divizi BI novou dynamiku a posílit její pozici na lokálním trhu. Jeho mnoholeté zkušenosti z oboru jsou toho zárukou,“ řekl Jiří Košťál, generální ředitel společnosti S&T CZ.

Pavel Jiruše je absolventem Fakulty informatiky a statistiky Vysoké školy ekonomické v Praze. K jeho zálibám patří sport – zejména cyklistika, lyžování, volejbal a hokej. Dále rád cestuje a nejraději čte literaturu faktu.

O společnosti S&T CZ

Společnost S&T CZ je jedním z největších systémových integrátorů v Čes­ké  republice. Firma je součástí nadná­rodní skupiny S&T AG, předního evropského dodavatele IT řešení a služeb, zastoupeného v 19 zemích střední a východní Evropy a regionu D-A-CH (německy mluvící země). S&T AG čítá přibližně 2600 zaměstnanců.

S&T CZ v Česku disponuje týmem téměř 230 odborníků a má pobočky v osmi městech: v Praze, Brně, Liberci, Plzni, Českých Budějovicích, Pardubicích, Olomouci a Ostravě. Do tuzemské skupiny S&T rovněž patří dodavatel lékařské techniky S&T Plus. Centrála nadnárodní skupiny S&T AG sídlí v Rakousku, s akciemi společnosti se obchoduje na Vídeňské burze.

S&T CZ navrhuje, dodává a provozuje informační systémy a poskytuje řešení  a služby v oblasti informačních technologií. Zaměřuje se zejména na výrobní podniky a utility, finanční instituce, obchodní  organizace a veřejnou správu. K dlouhodobým klíčovým zákazníkům společnosti patří například Škoda Auto, Komerční banka, Česká spořitelna, Citibank, RWE, PwC, MPSV ČR, MMR ČR a další.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).