PAWEL KARLOWSKI BYL JMENOVÁN VÝKONNÝM ŘEDITELEM PRO OBLAST STŘEDNÍ A VÝCHODNÍ EVROPY

[Tisková zpráva] Praha, 26.9.2007 - Pawel Karlowski byl jmenován novým ředitelem BT pro oblast střední a východní Evropy (CEE), bude tak odpovědný Olivieru Campenonovi, viceprezidentovi pro oblast E*MEA. Společnost BT je předním globálním dodavatelem síťových IT služeb a komunikačních řešení.

Pawel Karlowski bude zodpovědný za čtyři pobočky společnosti BT v celém regionu: v Polsku, České republice, na Slovensku a v Maďarsku a za další rozvoj společnosti v oblasti střední a východní Evropy. Společnost BT pracuje s velkými korporátními klienty a v současné době zaměstnává v oblasti CEE více než tři sta lidí.

„Aktivity společnosti BT se v oblasti střední a východní Evropy rozrůstají. Poskytujeme jak tradiční komunikační služby, tak komplexní řešení, která velkým společnostem umožňují zvyšovat provozní výkonnost. Pozitivní hospodářská situace v regionu otevírá nové možnosti pro další růst v rámci států střední a východní Evropy. Mým úkolem bude tyto příležitosti využít jak pro naše zákazníky, tak pro společnosti BT jako celek,“ uvedl Pawel Karlowski.

Pawel Karlowski má mnohaleté zkušenosti v telekomunikačním sektoru. Dříve pracoval pro firmu NETIA jako člen správní rady a hlavní obchodní ředitel a ve společnosti T-Systems Poland jako výkonný ředitel. Svou kariéru začal ve společnosti AT&T Network Systems/Lucent Technologies, kde zastával různé funkce, například ředitele segmentu mobility pro oblast CEE a ředitel odbytu pro panevropské poskytovatele služeb.

Pawlu Karlowskému je třiačtyřicet let, je absolventem Technické univerzity ve Štětíně, kde získal magisterský titul v elektroinže­nýrství. Pawel Karlowski je ženatý, otec dvou dětí a volný čas tráví cestováním se svou rodinou. Rovněž je vášnivým hráčem golfu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).