Počítač za 1 Kč nebo ADSL za 399? Toť otázka!

[Tisková zpráva] Internet ADSL – bez pevné linky a počítač už od jedné koruny. Odborná pomoc doma u zákazníka. Surfování přes pevnou za 399 korun.

Praha, 23. září 2010 – Podzim u T-Mobile přichází s lákavou datovou nabídkou. Ta myslí především na zájemce o internet na doma, kteří nechtějí platit paušál za pevnou linku. Zákazníci si mohou vybrat, zda chtějí k DSL připojení počítač za atraktivní cenu, či výhodně surfovat. Navíc každý klient může zdarma využít odbornou instalaci PC a modemu a zprovoznění internetu přímo ve svém domově.

„Nejčastějšími důvody, proč si lidé nepořídí počítač či internet, je cena PC a nezkušenost s jeho používáním,“ uvádí Petr Dvořák, marketingový ředitel společnosti T-Mobile, a doplňuje: „Chceme naší nabídkou tuto bariéru odstranit a zpřístupnit moderní technologie co největší skupině uživatelů. Se základním datovým tarifem bude moci každý získat nový počítač už za 1999 korun.“

Elegantní a pracovitá OLINA
Zájemci, kteří uvažují o surfování z domova, ale nemají počítač, by měli zamířit do prodejen T-Mobile. K Internetu ADSL – bez pevné linky totiž dostanou za zvýhodněnou cenu i počítač, v tuzemsku ne zcela běžný. Compaq 100eu totiž patří do skupiny „all-in-one PC“ spojující monitor se zbývajícím hardwarovým zařízením (kromě klávesnice a myši). Šetří tak místo, ale nikoliv na úkor běžných funkcí – hravě zvládá prohlížení internetu, přehrávání hudby a videa, práci s dokumenty. Navíc velký monitor, který ukrývá rovněž DVD-RW mechaniku, disponuje úhlopříčkou 20 palců (50,8 centimetrů) s rozlišením HD+.

Zákazníci, kteří na dva roky zvolí oblíbený tarif Internet ADSL Standard – bez pevné linky s rychlostí až 8 Mb/s, přijde nový počítač jen na 1999 korun včetně DPH. V ceně je rovněž ADSL modem. Standardně se přitom přístroj na trhu prodává minimálně za devět tisíc korun. Náročnější uživatelé mohou sáhnout po tarifu Internet ADSL Premium – bez pevné linky (rychlost až 16 Mb/s), modem a PC je v tomto případě bude stát jen 1 Kč s DPH.

Tarif / Compaq 100eu + ADSL modem
Internet ADSL Standard – bez pevné linky / 1999 Kč
Internet ADSL Premium – bez pevné linky / 1 Kč
Poznámka: ceny s DPH

Nevíte jak na to? Objednejte si magenta instalatéra!
Všem zákazníkům, kteří nejsou IT nadšenci, nabídne T-Mobile rovněž nepřetržitou odbornou pomoc. K dispozici budou jednak speciálně vyškoleně pracovníci zákaznického centra, kteří poradí nebo vzdáleně díky speciální aplikaci LogMeIn Rescue+Mobile mohou pomoci s vyřešením potíží. Každý uživatel má rovněž možnost objednat si zdarma výjezd technika, který se přímo u něj doma postará o instalaci počítače a zprovoznění internetu.

Internet na doma jen za 399 korun
Kdo už doma počítač má, ale uvažuje o pořízení pevného internetu, měl by také navštívit prodejny T-Mobile. Jen do konce října je k mání Internet ADSL Standard – bez pevné linky jen za 399 korun včetně DPH. A to v rámci balíčku 2v1, který kombinuje za jednu zvýhodněnou cenu hlasový paušál a pevný internet.

Stačí uzavřít smlouvu na 24 měsíců k datovému tarifu Internet ADSL Standard – bez pevné linky a na celé dva roky získá zákazník surfování za 399 korun. Ušetřit mohou jak domácnosti, tak podnikatelé či malé firmy. Balíček 2v1 lze aktivovat téměř ke všem hlasovým tarifům, včetně těch nejnižších.

O společnosti
Společnost T-Mobile Czech Republic působí na českém trhu od roku 1996. K 30. červnu 2010 společnost obsluhovala téměř 5,5 milionu mobilních zákazníků.

T-Mobile nabízí mobilní služby ve standardu GSM 900 MHz a 1800 MHz, a zároveň provozuje síť UMTS. Od 1. ledna 2008 je T-Mobile poskytovatelem služby vysokorychlostního přístupu k internetu technologií ADSL a rovněž nabízí hlasové služby prostřednictvím veřejné pevné sítě elektronických komunikací. Od konce roku 2009 společnost rozšířila nabídku také o ICT služby.

Od svého založení společnost klade důraz na kvalitu nabízených služeb, vynikající péči o své zákazníky a korektní chování k obchodním partnerům, zaměstnancům a životnímu prostředí. T-Mobile je mimo jiné držitelem ocenění VIA Bona 2009 za zapojování zaměstnanců do dárcovství a dobrovolnictví.

T-Mobile je členem mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom. Zákazníci díky mezinárodnímu zázemí mohou v zahraničí počítat s dostupností služeb, na něž jsou zvyklí z domova, či využít jednotné a velmi výhodné ceny za volání.

Další informace o společnosti: www.t-press.cz nebo www.t-mobile.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).