Portál Parlamentnilisty.cz prošel rozsáhlými úpravami designu i obsahu

[Tisková zpráva] Nově obsahuje profily všech českých obcí

Praha, 13. 12. 2010

MEMOS Software, česká firma zabývající se vývojem software na zakázku, upravila a inovovala

webový portál parlamentnilis­ty.cz, který zprostředkovává politické zpravodajství od nejvyšších pater české politiky až po obecní úroveň a vzájemnou komunikaci mezi politiky a občany.

Nové úpravy jsou spouštěny postupně a týkají se především domovské stránky a rozšíření obsahu o profily všech obcí České republiky. Stránky nyní hostí profily celé škály politických úrovní – od prezidenta a vlády až po obecní úroveň, přičemž všechny úrovně jsou si rovny v možnostech interakce a příspěvků na parlamentnilis­ty.cz.

Stránky dostaly nové přehlednější menu a jsou více propojeny se sociálními sítěmi. Přehlednost portálu vylepšil nový design domovské stránky a integrace „našeptávače“ pro vyhledávání článků, který pomáhá návštěvníkům s orientací. Novinkou je dále „zeď“, která zachycuje všechny aktuální příspěvky politiků.

Nová verze stránek přináší  vylepšenou optimalizace výkonu, která by měla zajistit rychlejší a plynulejší chod celého portálu než dosud.

Další informace:

O MEMOS Software

MEMOS Software je česká společnost, která vyvíjí a integruje software na zakázku postavených na technologiích společnosti Microsoft. Software na klíč je dodáván náročným zákazníkům po celém světě – kromě České republiky též v USA, Velké Británii, Polsku, Slovensku, Dánsku a v Jižní Africe. Ke klientům společnosti patří mimo jiné T-Mobile, Orco Property Group, Peugeot či Scania Finance. MEMOS Software má centrálu v Praze a provozuje vývojové centrum v Bělorusku, zaměstnává více než 50 lidí. Více na www.memos.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).