PortStore4: CDR data snadno po IP přes FTP / Email

[Tisková zpráva] PortStore4 je jednotka pro sběr tarifikacích dat o telefonních hovorech z analogové i IP pobočkové telefonní ústředny (PBX). Po síti tak snadno zjistíte, jak dlouho trvalo na pobočce vyzvánění hovorů, přehled volání nebo nastavíte tabulky ústředny.

HW group s.r.o. výrobce produktů pro sběr dat z České republiky uvádí na trh novou verzi produktu PortStore. Nový model PortStore4 je určen pro použití s VoIP i analogovými telefonními ústřednami.

PortStore4 se připojí k pobočkové telefonní ústředně (PBX), ukládá data do flash paměti a zajistí zabezpečený přenos dat o telefonních hovorech na určený server. Součástí dodávky je i Windows software, který ukládá data do textových souborů pro analýzu ve speciálním SW.

Přenos CDR / SMDR dat pomocí Emailu nebo FTP umožňuje poskytovat zpracování těchto dat jako službu. U zákazníka umístěná jednotka PortStore4 posílá data ke zpracování na server poskytovatele analýzy dat. Outsourcing analýzy dat je jednodušší na instalaci a může přispět k vyšší bezpečnosti Dohledové centrum upozorní zákazníka na nezvyklé aktivity, například častá volání do problémových zemí.

HW group s.r.o. je dynamická firma z České republiky, od roku 2000 vyrábí a prodává produkty v oblasti síťových technologií. Produktové portfolio firmy je zaměřeno na měření a sběr dat. Přibližně 60 % produkce je určeno pro trh EU, 30 % export mimo EU.