POSLANCI NAVŠTÍVILI ČESKÝ ROZHLAS

[Tisková zpráva] Na návštěvu Českého rozhlasu zavítali ve čtvrtek 24. května 2007 členové Stálé komise pro sdělovací prostředky Poslanecké sněmovny Parlamentu Ćeské republiky. Poslankyně a poslanci v čele s místopředsedy komise Petrem Plevou, Olgou Zubovou a Ivanou Levou se setkali s generálním ředitelem Českého rozhlasu Václavem Kasíkem, zástupci vedení Českého rozhlasu a Rady Českého rozhlasu.

Členové komise si prohlédli historickou budovou Českého rozhlasu na pražské Vinohradské třídě před zahájením stavebních prací spojených s její rekonstrukcí a opravou. Zároveň nahlédli do vysílacích prostor Českého rozhlasu Leonardo, jedné z digitálních stanic Českého rozhlasu, i do vysílacího pracoviště nejposlouchanější stanice Českého rozhlasu ČRo 1 – Radiožurnálu. V závěru si prohlédli novou budovu Římská 15, kterou Český rozhlas nedávno zakoupil a která bude součástí po rekonstrukci vzniklého areálu rozhlasových budov ohraničeného ulicemi Vinohradská, Balbínova a Římská.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).