Prestigio startuje mezinárodní soutěž v umělecké fotografii s mottem "People - The Art of Life"

[Tisková zpráva] Praha, 7. května 2007 – Společnost Prestigio přichází s novou mezinárodní soutěží v umělecké fotografii s podtitulem “People – The Art of Life”. Soutěž bude probíhat od 30. dubna do 25. června 2007 a budou do ni zařazeny příspěvky od amatérských i profesionálních fotografů.

Soutěže se mohou zúčastnit fotografové z kterékoli části světa, jakéhokoliv věku a zkušeností. Do soutěže porota zařadí pouze příspěvky, které budou mít vysokou uměleckou úroveň a budou odrážet téma soutěže “People – The Art of Life” (“Lidé – Umění žít”).

Téma této umělecké soutěže vychází z myšlenky, že moderní technologie představují pouze část našeho života a zaměřují se na jeho usnadnění a zlepšování, nikoliv jeho nahrazování. Není nic vzácnějšího než lidské emoce a momenty životního štěstí, které nás pohánějí až za hranice našich schopností. Prestigio věří, že umění činí každý moment v životě krásným. Žít svůj život tak, aby naše zkušenosti zanechávaly v naší paměti hluboké stopy je “The Art of Life” (Umění žít).

Podrobná pravidla v angličtině zájemci naleznou na oficiálních stránkách soutěže http://art.pres­tigio.com, v ostatních jazycích pak na lokálních stránkách společnosti Prestigio.

Vítězové této fotografické soutěže získají zajímavé finanční odměny a hodnotné hi-tech produkty od společnosti Prestigio. Vítěz ceny Grand-Prix obdrží přenosný multimediální rekordér Prestigio PMR-701 s TV tunerem a finanční odměnu ve výši 700 USD.

Vítěz speciální kategorie “Prestigio in Art of Life”, do které budou zařazeny umělecké fotografie produktů společnosti Prestigio v různých životních situacích, získá elegantní přenosný disk Data Safe II v kůži a navíc finanční odměnu 300 USD.

Vítěz další speciální kategorie “Kids – Art of Life” zahrnující umělecké fotografie dětí, obdrží také kožený disk Prestigio Data Safe II a 300 USD.

Autor příspěvku, který získá na internetových stránkách soutěže nejvíce hlasů, obdrží přenosný multimediální přehrávač Prestigio PMP-501 a bonus ve výši 200 USD.

Už od roku 2004 se organizování různých uměleckých soutěží stalo pro společnost Prestigio příjemnou tradicí a zajímavou cestou, jak zviditelnit značku a přitom podpořit nadané umělce, fotografy nebo designéry z celého světa. Nedávno ukončená soutěž karikatur s mottem “Funny High-Tech in Art” zaznamenala téměř 400 příspěvků z 33 zemí celého světa.

Všechny příspěvky zařazené do soutěže si budete moci prohlédnout ve virtuální galerii společnosti Prestigio na adrese: http://art.pres­tigio.com/.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).