Produkty Jabra jsou připravené pro řešení Microsoft Lync

[Tisková zpráva] Ke dni celosvětového uvedení nového řešení Microsoft Lync, které je novou verzí produktu Microsoft Office Communicator, má Jabra celkem šest produktů optimalizovaných pro toto řešení.

Praha, Česká republika, 19. listopadu 2010 – Výrobce produktů Jabra oznámil rozšíření sortimentu výrobků optimalizovaných pro Microsoft Lync 2010. Nabídka nových produktů byla odhalena společně s celosvětovým uvedením řešení Microsoft Lync. Jabra tímto krokem potvrzuje své postavení vystupovat jako hlavní partner a vývojář řešení pro sjednocenou komunikaci (Unified Communications – UC). Portfolio výrobků značky Jabra kompatibilních s Microsoft Lync se rozšiřuje o nový přenosný komunikátor Jabra SPEAK 410 a pětici všestranně použitelných náhlavních souprav Jabra GO 6470, Jabra PRO 9460, PRO 9460-Duo, PRO 9465 a PRO 9470 vybavených dotykovou obrazovkou.

„Zasazujeme se nabízet co nejširší portfolio koncových audio zařízení pro nový Microsoft Lync na celém trhu. Tyto nové produkty v naší nabídce potvrzují, že Jabra neustává v investicích do vývoje portfolia takových řešení, která odrážejí trendy obchodní komunikace prostřednictvím tradičních stolních telefonů, mobilních přístrojů i softwarových aplikací,“ uvedl Jiří Krejčí Regional Manager Eastern Europe divize CC&O pro značku Jabra. „S každou generací nových produktů se snažíme dostát svým slibům o zvyšování produktivity koncových uživatelů, zpříjemňování jejich práce a snižování firemních nákladů díky lepšímu návrhu, funkčnosti a trvanlivosti výrobků za konkurenceschopné ceny.“

„Společnost Microsoft těší spolupráce se značkou Jabra, díky které mohou zákazníci vybírat z mnoha různých přístrojů a periferních zařízení,“ uvedl Kirk Gregersen, starší ředitel pro správu produktů Microsoft Lync. „Spojení náhlavní soupravy Jabra optimalizované pro Lync zaručuje kvalitní a snadno použitelné řešení splňující požadavky v oblasti hlasových a konferenčních služeb našich společných zákazníků.“

Jabra vyvinula sadu drátových i bezdrátových náhlavních souprav, sluchátek a USB telefonů optimalizovaných pro Lync. Produktová řada nyní zahrnuje tyto modely:

• Komunikátor Jabra SPEAKTM 410: Jabra SPEAK 410 je prvním komunikátorem Jabra napájeným prostřednictvím portu USB. Nabízí plně duplexní a věrné širokopásmové audio (6 800 Hz) zaručující maximální čistotu hovoru, všesměrový mikrofon s pokrytím v rozsahu 360°, vestavěné zvonění a konektor 3,5 mm pro náhlavní soupravu zaručující soukromí telefonních hovorů v prostředí open office.

• Náhlavní soupravy Jabra GO 6470 a Jabra PRO 9400 dovolí uživateli snadno spravovat více telefonů prostřednictvím intuitivní dotykové obrazovky, zahajovat a ukončovat hovory, nastavovat hlasitost nebo přepínat mezi stolním, softwarovým a mobilním telefonem pomocí jediného zařízení.

Kompletní portfolio naleznete na webu www.jabra.com/UC­.

O společnosti Jabra

Společnost Jabra je lídrem na trhu náhlavních souprav, jež lidem umožňují volně komunikovat na libovolném místě světa, a to napříč různými komunikačními platformami. Divize CC&O vyvíjí a prodává náhlavní soupravy připravené na provoz v rámci sjednocené komunikace, které se následně uplatňují především v kontaktních centrech a kancelářích. Mobilní divize se zaměřuje na náhlavní soupravy určené pro mobilní telefony a produkuje rovněž zařízení určená pro hlasitý odposlech v automobilech. Ke konci roku 2009 měla společnost Jabra, která je dceřiným podnikem GN Store Nord A/S, celkem 850 zaměstnanců. Více informací naleznete na stránkách www.jabra.com

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).