Retail Info spouští affiliate program

[Tisková zpráva] Internetová společnost Retail Info, která provozuje několik webových projektů o nakupování, spustila novinku v podobě vlastního affiliate programu. Jeho prostřednictvím nabízí partnerům provizi za zobrazení reklamy na projekty Retail Info. Společnost plánuje pomocí affiliate systému přivádět podstatnou část nových uživatelů a zároveň tímto způsobem budovat nové prodejní kanály.

Praha, 17. června 2010 – Affiliate program Retail Info, jehož součástí jsou weby AkcniCeny.cz, oBydleni.cz a Monitor.cz, umožňuje velkým portálům, ale především malým webům či blogerům zapojit se do nejrůznějších kampaní od výdělku za klik po podíl na zisku. Partneři také mohou vybírat z velkého množství reklamních formátů. Do affiliate programu se může registrovat jakýkoli majitel webu na internetové stránce www.eretail.cz. Výše provize se pohybuje od 1 Kč za klik až po 25 % z výdělku.

„Od našeho partnerského programu si slibujeme výraznější spolupráci s velkými i menšími weby, díky níž si mohou partneři snadno a rychle vydělat zajímavé peníze. Oproti konkurenci nabízíme více projektů v rámci jednoho programu, a bez ohledu na zaměření webu partnera dokážeme pokrýt více cílových skupin. Partner si jednoduše vybere kampaň, stáhne reklamní formát, nasadí na svůj web a může začít vydělávat,“ objasňuje výhody programu Ondřej Hloupý ze společnosti Retail Info.

Během zkušebního provozu v květnu se registrovaly do affiliate programu Retail Info již tři desítky partnerů, přičemž nejlepší z nich si vydělali téměř 5 000 Kč.

O společnosti RETAIL INFO:
Retail Info, s.r.o. je předním českým provozovatelem internetových médií. Společnost provozuje portfolio internetových stránek o nakupování v klasických kamenných obchodech (www.AkcniCeny.cz, www.oBydleni.cz), e-shopech (www.monitor.cz) a bazarech (www.multibazar­.cz). Je aktivní i na Slovensku (www.Zlacnene.sk, www.AkoByvat.sk, www.monitor-cien.sk) a na konci roku 2007 vstoupila na polský trh investicí do společnosti ANT (www.kupujemy.pl, www.promoceny.pl). Od září 2009 provozuje retailový online magazín www.retailinfo.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).