Společnost se stala majitelem STAND, s.r.o.

Akvizice na internetovem trhu – Společnost LUKO CZECH NET se stala majitelem společnosti STAND,s.r.o.

Praha, 11.9.2000 – Společnost LUKO CZECH NET, přední Internet service provider poskytující Internetové služby především podnikové sféře oznamuje, že v minulých dnech byla uzavřena dohoda o odkoupení majetkového podílu v brněnské společnosti STAND,s.r.o. společností LUKO CZECH NET, která se tak stává jejím jediným vlastníkem a dochází k majetkovému propojení obou společností.

„Tato akvizice je výsledkem několikaleté obchodní spolupráce obou firem a představuje další krok k upevnění naší pozice silného a stabilního partnera našim klientům. Dochází tím k upevnění našeho postavení na trhu a společnost STAND se od této chvíle stává brněnskou pobočkou LUKO CZECH NET. I nadále se budeme snažit trvale zvyšovat kvalitu našich produktů a služeb a našim zákazníkům poskytovat kompletní profesionální servis.“ uvedl ředitel společnosti LUKO CZECH NET ing. Richard Koza.

Společnost STAND,s.r.o. byla založena v roce 1991 jako ryze česká společnost zabývající se prodejem značkové telekomunikační a kancelářské techniky. V roce 1996 vznikla Internetová divize, poskytující připojení na Internet a další s tím související služby jako brněnský uzel sítě Czech Net.

Novým obchodním a marketingovým ředitelem společnosti LUKO CZECH NET se stává jeden z dosavadních majitelů společnosti STAND  – Jan Matýšek.

O společnosti LUKO CZECH NET:

Společnost LUKO CZECH NET vznikla jako jeden z prvních Internet Service Providerů v ČR a vybudovala rozsáhlou datovou síť Czech Net umožňující celorepublikový přístup k Internetu prostřednictvím pevných datových okruhů i komutovaných telefonních linek. Společnost LUKO CZECH NET je členem nadnárodního holdingu americké společnosti EUROWEB International Corp. (NASDAQ:EWEB), která je předním poskytovatelem komplexních Internetových služeb se ve střední Evropě. Společnost LUKO CZECH NET se soustřeďuje na poskytování služeb firemní klientele a poskytuje široké spektrum Internetových služeb, od základních po vysoce specializované. Významnou část zákaznické obce tvoří uživatelé s vysokokapacitními přípojkami, předpokládající nadstandardní úroveň poskytovaných služeb. Bližší informace na www.czech.net.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).