Společnost Symbol Technologies zvyšuje mobilitu manažerů prodejen Tesco

Společnost Symbol Technologies zvyšuje mobilitu manažerů prodejen Tesco

Společnost Symbol Technologies, Inc., „The Enterprise Mobility Company™“, dnes oznámila, že Tesco, jeden z největších mezinárodních prodejců, nyní ve svých obchodech ve Velké Británii používá firemní digitální asistenty (Enterprise Digital Assistant – EDA) MC50 od společnosti Symbol.

Nasazení EDA zařízení MC50 je součástí snahy společnosti Tesco umožnit manažerům prodejen trávit více času přímo na prodejní ploše a přitom zajistit jejich stálé připojení k e-mailu a ostatním IT aplikacím nezbytným pro chod prodejny, i když odejdou ze svojí kanceláře. Společnost Tesco vybavila manažery prodejen 750 digitálními asistenty Symbol MC50 se systémem Microsoft® Windows Mobile® v 750 ze svých 1300 poboček. Známá platforma ulehčuje společnosti Tesco integraci zařízení MC50 do existující IT infrastruktury a zajišťuje minimální náklady na údržbu a zaškolení.

Společnost Tesco vyzkoušela celou řadu digitálních asistentů a vybrala právě EDA MC50 od firmy Symbol, protože se ukázal jako nejodolnější na trhu s vestavěným snímačem čárových kódů a možností hlasové komunikace. Díky jeho funkcím mohou manažeři prodejen provádět přímo na prodejní ploše operace, kvůli kterým by se jinak museli vracet zpět do svojí kanceláře – například přístup k e-mailu, kontrolu cen, prohlížení zpráv o prodeji nebo zjišťování pohybu jednotlivých položek nebo celých skupin zboží.

„Používání přístrojů Symbol MC50 umožní manažerům trávit více času v prodejně, přičemž budou stále připojeni k potřebným výpočetním aplikacím,“ řekl Simon Hick, projektový manažer společnosti Tesco. „Používání e-mailu přímo v prodejně uvolní manažerovi týdně asi 7–8 hodin času.“

„MC50 EDA nabízí mobilní firemní řešení, zaměřené na mobilní vedoucí pracovníky, kteří chtějí ukládat, přenášet a vyhodnocovat informace o zákaznících a prodeji přímo z místa prodejní aktivity,“ řekl Todd Abbott, hlavní viceprezident mezinárodních operací u společnosti Symbol Technologies. „S MC50 mohou naši zákazníci zvýšit produktivitu a efektivitu zaměstnanců, a tím také zlepšit spokojenost svých zákazníků.“

Společnost Herbert Retail, přední obchodní partner společnosti Symbol, byla zodpovědná za kompletní fyzickou integraci přenosných počítačů MC50, včetně nasazení, konfigurace a údržby ve všech 750 anglických pobočkách Tesco. Společnost Herbert Retail také vyškolila manažery prodejen pro efektivní využívání MC50.

„Kombinace EDA MC50, běžícího pod systémem Microsoft Windows Mobile 2003, spolu s implementací a lektorskými zkušenostmi společnosti Herbert Retail je pro společnost Tesco jasnou obchodní výhodou,“ komentuje Martyn Cole, ředitel obchodních služeb u Microsoftu. „Za poslední rok jsme zaznamenali ze strany obchodníků velkou vlnu zájmu o oblast mobilních technologií. Použití mobilních řešení, umožňujících manažerům prodejen Tesco trávit více času přímo v prostoru prodeje, ukazuje, že tato řešení se rychle stávají důležitým nástrojem pro zvýšení výhod v konkurenčním bo­ji.“

Společnost Tesco plánuje během příštích 3 měsíců vývoj a zavedení více řešení na bázi Microsoft .NET pro firemní digitální asistenty MC50. Další firemní aplikace využijí schopnost MC50 komunikovat přes síťové hlasové služby (VoIP). Společnost Tesco také plánuje vyzkoušet ještě před koncem roku řešení založená na MC50 pro vedoucí pracovníky oddělení.

Společnost Tesco se zabývá přidáním současných desktopových aplikací do zařízení Symbol MC50, které umožní lepší uspokojení požadavků zákazníků a sledování finančních operací a provozu prodejny. Dostupnost této služby je odhadována na konec listopadu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).