SVĚT HARDWARE ukazuje záda konkurenci

[Tisková zpráva] Brno, 23. 1. 2008 – Internetový magazín SVĚT HARDWARE® dosáhl v měsíci listopadu 2007 auditovanou návštěvnost 206 995 reálných uživatelů. Celková návštěvnost všech médií vydavatelství oXy Online pak výrazně překročila hranici 300 000 RU.

Doba čtení: 1 minuta

Společnost oXy Online s.r.o., vydavatel internetového magazínu SVĚT HARDWARE®, s radostí oznamuje, že podle listopadového auditu NetMonitor® internetový magazín SVĚT HARDWARE® překročil hranici 200 000 reálných uživatelů. S návštěvností 206 995 RU tak SVĚT HARDWARE® získává opravdu výrazný náskok před svojí konkurencí. Celková návštěvnost všech internetových periodik z portfolia vydavatelství pak v listopadu 2007 dosáhla hodnoty 323 316 RU.

• SVĚT HARDWARHARDWARE® – www.svethardwa­re.cz – 206 995 RU
  • PCtuning – www.pctuning.cz – 173 864 RU
  • CD-R server – www.cdr.cz – 151 012 RU

Zdroj informací: NetMonitor – SPIR – Mediaresearch – Gemius

Publisher internetových médií Karel Polívka komentoval výsledky v auditu NetMonitor® následujícími slovy: „Naše snaha o odborný magazín s pohledem pokud možno co nejvíce do hloubky má evidentně v rukou časem prověřené a zkušené redakce úspěch. Všem našim příznivcům mohu vzkázat jedině to, že rozhodně není všem dnům konec, různých vylepšení máme pro rok 2008 v rukávu stále hodně.“