T-Mobile vylepšuje Twist Surf+

[Tisková zpráva] Nově týdenní FUP limit 25 MB. Zcela neomezené surfování, žádné restrikce protokolů.

Praha, 15. října 2010 – Příjemných zpráv o internetu není nikdy dost. Tentokrát jsou určeny příznivcům surfování v mobilu. Od dnešního dne zvyšuje T-Mobile týdenní FUP limit pro uživatele předplaceného zvýhodnění Twist Surf+ z 15 MB (megabytů) na 25 MB týdně. Balíček zároveň přinese zcela neomezené brouzdání po webu.

Po srpnovém uvedení nových datových tarifů vylepšuje T-Mobile rovněž nabídku pro majitele předplacených karet. Noví i stávající uživatelé zvýhodnění Twist Surf+ mohou od dnešního dne počítat s vyšším FUP limitem. Pro návštěvy oblíbených stránek v mobilu, kontrolu e-mailů či chatování budou mít týdně k dispozici 25 MB dat místo dosavadních 15 MB.

Další dobrou zprávu je, že s balíčkem budou mít internet zcela bez omezení, ať už se jedná o využití nejrůznějších aplikací či přístupových portů. Zákazník tak má jistotu, že kromě pravidelné týdenní částky 39 Kč s DPH jej nečekají žádné další poplatky za mobilní internet.

Navíc každý, kdo si Twist Surf+ aktivuje poprvé, může si jej vyzkoušet první dva týdny zcela zdarma.

Obdobná změna se týká rovněž datového zvýhodnění pro tarifní zákazníky Surf+ a Surf&Mail+. Zákazníci s těmito balíčky mohou používat všechny oblíbené aplikace v telefonu a nezaplatí ani korunu navíc nad měsíční poplatek (u Surf+ je to 118,80 Kč s DPH a pro Surf&Mail+ 238,80 Kč s DPH).

Twist Surf+

Kompletní informace na www.t-mobile.cz/internet.

O společnosti
Společnost T-Mobile Czech Republic působí na českém trhu od roku 1996. K 30. červnu 2010 společnost obsluhovala téměř 5,5 milionu mobilních zákazníků.

T-Mobile nabízí mobilní služby ve standardu GSM 900 MHz a 1800 MHz, a zároveň provozuje síť UMTS. Od 1. ledna 2008 je T-Mobile poskytovatelem služby vysokorychlostního přístupu k internetu technologií ADSL a rovněž nabízí hlasové služby prostřednictvím veřejné pevné sítě elektronických komunikací. Od konce roku 2009 společnost rozšířila nabídku také o ICT služby.

Od svého založení společnost klade důraz na kvalitu nabízených služeb, vynikající péči o své zákazníky a korektní chování k obchodním partnerům, zaměstnancům a životnímu prostředí. T-Mobile je mimo jiné držitelem ocenění VIA Bona 2009 za zapojování zaměstnanců do dárcovství a dobrovolnictví.

T-Mobile je členem mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom. Zákazníci díky mezinárodnímu zázemí mohou v zahraničí počítat s dostupností služeb, na něž jsou zvyklí z domova, či využít jednotné a velmi výhodné ceny za volání.

Další informace o společnosti: www.t-press.cz nebo www.t-mobile.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).