Třináctý ročník Tech Data Forum představil téměř čtyři desítky vystavovatelů

[Tisková zpráva] Praha, 23. 2. 2010 – Stalo se již tradicí, že se na začátku každého roku schází v Praze v rámci Tech Data Forum reselleři informačních a komunikačních technologií z celé České republiky. Třináctý ročník tohoto ojedinělého setkání hostil ve čtvrtek 18. února pražský hotel Diplomat.

Nové reprezentativní prostory a vyšší počet vystavovatelů. To jsou hlavní změny letošního Tech Data Forum oproti minulému ročníku. Téměř čtyři desítky společností z oboru IT tak zde měly možnost prezentovat své produktové novinky a nabídky služeb pro rok 2010 celkem 452 účastníkům. „Tech Data Forum je dlouhodobě jedno z nejvýznamnějších setkání resellerů z oboru IT u nás. Jeho třináctiletá tradice nás potom již teď zavazuje do práce na dalších ročnících,“ uvedl za pořadatele Martin Tolar, generální ředitel Tech Data Distribution.

Součástí programu akce byla i prezentace novinek a plánů společnosti Tech Data, která je stále největším IT distributorem v Evropě jak tržním podílem, tak i geografickým zastoupením. Byly představeny nové webové stránky a komfortní reklamační portál ASM. Tech Data také oznámila záměr v roce 2010 výrazně rozšířit portfolio distribuovaných značek. Již dnes jsou uzavřeny kontrakty na autorizované distribuce s firmami Transcend a HITACHI a další novinky jsou plánovány na březen. Zmíněny byly i nové vzdělávací prostory a možnosti online školení WEBEX nebo rozšířený věrnostní program pro dealery.

Kromě bezpočtu přednášek mohli návštěvníci navštívit i 15 interaktivních workshopů, mj. firem APC, Epson či Samsung. V prostorách hotelu Diplomat využilo tuto možnost stejně jako i v minulých letech téměř 100 zájemců, dvaceti šesti odborných přednášek a seminářů se poté v souhrnu zúčastnilo necelých sedm set návštěvníků.

Kromě prezentací a workshopů si vystavující firmy připravili pro účastníky i řadu slev a bonusů. Všichni návštěvníci prezentačních stánků společností Acer, HP, Toshiba, Lenovo a SONY tak například obdrželi slevu 1000 Kč na nákup notebooků.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).