Topfun expedoval za 10 dnů více jak 11.000 skladeb a alb

[Tisková zpráva] V rámci vánoční akce platformy Topfun měli možnost jejich uživatelé si legálně a zcela zdarma stáhnou skladby vydavatelství SONY BMG. Za posledních 10 dnů si uživatelé Topfun stáhli více jak 11.000 položek. V tomto součtu jsou jak jednotlivé skladby, tak alba v celkové hodnotě přesahující 300.000,-Kč. Akce byla ukončena k 18.1.2008 ve 23.59 a ještě v tento čas portál zaznamenával vysokou návštěvnost. Denně uživatelé shlédli v průměru 60.000 stránek.

V současné době je na platformě více jak 350.000 skladeb a 850 filmů. Mezi novinky patří například film Předtucha se Sandrou Bullock, Hezdé sny v hlavní roli Danny DeVito, Penélope Cruz a mnoho dalších kvalitních snímků nedávno uvedených na DVD.

Dalším krokem v rozvoji serveru Topfun.cz je implementace hollywoodských filmových studií SONY Pictures a 20 Century Fox, jejichž vstup na server Topfun.cz zajišťuje společnost Bontonfilm a.s., který se tak významně spolupodílí na budování jednoho z největších projektů v oblasti internetové zábavy v zemích EU.

Topfun disponuje největší nabídkou platebních služeb. Zákazníci pro využití nabídky internetové videopůjčovny a digitálního prodeje hudby využívají plateb formou SMS plateb, audiotext, převod z účtu na účet, platební bránu e-banky, Pay Pay, mezi oblíbené patří také možnosti platby platební kartou.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).