Trend Micro rozšiřuje tým v Praze

[Tisková zpráva] Společnost Trend Micro jmenovala Vladimíra Jelena na pozici Channel Account Managera pro Českou republiku, Slovensko a Maďarsko

Praha, 30. září 2009 – Společnost Trend Micro Incorporated (TSE: 4704), globální leader v oblasti zabezpečení internetového obsahu, oznámila, že na pozici Channel Account Managera pro Českou republiku, Slovensko a Maďarsko jmenovala nově v září 2009 Vladimíra Jelena.

K jeho hlavním úkolů patří zejména podpora stávajících prodejních partnerů Trend Micro, rozvoj partnerského programu Affinity, získávání nových partnerů na všech certifikovaných úrovních a rozvoj a řízení obchodních aktivit prostřednictvím partnerského prodejního kanálu.

„Mým hlavním úkolem bude implementovat partnerský program Trend Micro Affinity Partner Programe a určovat spolu s našimi partnery firemní strategii podle jejich specifických potřeb. Kromě jiného budu podporovat partnery i v oblasti školení, tak abychom rozšířili jejich schopnosti prodávat stávající i nová Trend Micro bezpečnostní řešení“ uvedl Vladimír Jelen.

Vladimír Jelen má dlouholeté zkušenosti v oblasti prodeje jak HW tak i SW. V minulosti pracoval na nejrůznějších manažerských pozicích ve firmách ICL, Digital Equipment, 3Com, Informix, Allied Telesyn a Creative Labs. Ve většině uvedených firem měl na starosti podporu a rozvoj partnerského prodejního kanálu. Má bohaté zkušenosti se všemi typy partnerského prodeje včetně klasického modelu distributor/dealer, internetového prodje nebo s prostřednictvím velkých retailových řetězců.

Obchodní aktivity a spolupráci s obchodními partnery bude řídit z pražské kanceláře Trend Micro, která se nachází v Business centru Burzovního paláce – Rybná 628/14, 110 00 Praha 1, tel.: +420 222 191 332.

Vladimír Jelen je absolventem strojní fakulty ČVUT v Praze, je ženatý, má dvě děti a mezi jeho koníčky patří především plavání, jízda na kole a lyžování a dále se věnuje aktivnímu provozování hudby.

O společnosti Trend Micro Incorporated
Trend Micro Incorporated, globální leader v oblasti zabezpečení internetového obsahu, se zaměřuje na zajištění bezpečnosti výměny digitálních informací pro podniky a zákazníky. Trend Micro stojí v čele vývoje integrovaných technologií pro správu hrozeb, které chrání kontinuitu provozu, osobní informace a majetek před malwarem, spamem, datovými úniky a nejnovějšími webovými hrozbami. Více informací o takových hrozbách naleznete na http://www.tren­dmicro.com/go/tren­dwatch.

Flexibilní řešení Trend Micro dostupná v mnoha různých variantách jsou nepřetržitě podporovaná odborníky na webové a počítačové hrozby po celém světě. Tato řešení jsou často založena na platformě Trend Micro Smart Protection Network, nové generaci infrastruktury pro zabezpečení obsahu klientů v prostředí cloud computingu navržené se zřetelem na ochranu zákazníků před webovými hrozbami. Trend Micro je nadnárodní společnost se sídlem v Tokiu, jejíž bezpečnostní řešení se prodávají po celém světě prostřednictvím jejích obchodních partnerů. Navštivte prosím http://www.tren­dmicro.cz

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).