UPC zpřístupňuje ČT 4 Sport pro všechny zákazníky své kabelové televize

[Tisková zpráva] Praha, 5.5.2006. Společnost UPC Česká republika, a. s.zařazuje s okamžitou účinností do nabídky Mini své kabelové televize v Praze, Ostravě, Brně, Liberci, Jablonci nad Nisou a Hradci Králové televizní stanici ČT 4 Sport. V ostatních městech bude ČT 4 Sport zpřístupňována v nabídce postupně, do 26. května. To znamená, že ČT 4 Sport se stává dostupnou všem předplatitelům kabelové televize UPC. V nabídce Mini nahradí ČT 4 Sport v závislosti na místních podmínkách jeden z cizojazyčných TV kanálů (např. Euronews, Deutsche Welle a další). Do nabídky Klasik se na uvolněný kmitočet nově zařazuje televize Deko určená všem kutilům a nejen jim.

„Tímto krokem vycházíme vstříc všem sportovním fanouškům, které čeká nabité sportovní jaro a léto,“ komentuje rozhodnutí UPC generální ředitel společnosti Václav Bartoň a dodává: „kromě toho nastává sezóna i pro kutily všeho druhu a věřím, že TV deko jim přijde více než vhod.“

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).