Vodafone nabízí rychlý internet v mobilu na půl roku zdarma

[Tisková zpráva] Praha, 5. listopadu 2008 Vodafone od zítřka spouští unikátní řešení, které výrazně zrychlí stahování internetových stránek do telefonu a navíc všechny stránky automaticky optimalizuje pro prohlížení na displejích mobilních telefonů. Zároveň Vodafone spouští nový mobilní portál Vodafone live! a zásadně mění způsob, jakým bude internet v mobilu účtovat. Všem zákazníkům v rámci vánoční akce nabízí rychlý internet v mobilu na půl roku zdarma.

„Mobilní telefony jen na volání a posílání SMS jsou minulostí. Zákazníci teď mají díky naší novince celý internet v mobilu kdykoli po ruce. A zcela jinak než tomu bylo doposud. Startem letošních Vánoc jsme připravili ideální podmínky, aby si výhody internetu v mobilu mohl vyzkoušet úplně každý,“ říká David Duroň, ředitel marketingu pro nefiremní zákazníky Vodafonu.

Kompletní nabídka internetu do mobilu se skládá z 3 pilířů:

Prvním je výrazné technologické vylepšení stahování internetových stránek do mobilu:

• automatická optimalizace internetových stránek pro displeje mobilů
  • až šestinásobné zrychlení načítání internetových stránek do mobilů

Druhým pilířem je zcela nová podoba Vodafone live!, který se stává mobilním portálem a výchozí domovskou stránkou a nově obsahuje okénko pro vyhledávání na internetu, možnosti ukládání odkazů na oblíbené stránky a ukládání historií navštívených adres.

Třetím pilířem kompletní nabídky internetu do mobilu jsou nové datové tarify, které je možné používat i na předplacených kartách a jsou určené speciálně pro brouzdání na internetu přes mobil:

• Vodafone Internet do mobilu na den (24h ) za 17 Kč na den (FUP 5 MB)
  • Vodafone Internet do mobilu na měsíc za 177 Kč (FUP 100 MB)

Všichni zákazníci si také mohou do 31.1. 2009 aktivovat vánoční dárek – internet v mobilu na 6 měsíců zdarma. Zákazníci, kteří používají stávající datové tarify Připojení na stálo a Připojení na dlouho, si mohou aktivovat půlroční vánoční dárek v podobě slevy na své tarify ve výši 177 Kč měsíčně.

S nabídkou internetu do mobilu pokračuje operátor v rušení nesmyslných pravidel na trhu a umožňuje zákazníkům, aby svůj mobil používali na mnohem víc než jen telefonování a SMS. Vodafone také jako první například nabídl stejné ceny za volání a SMS z předplacených karet a tarifů, zrušil rozdíly mezi voláním ve špičce a mimo špičku, nabídl volání za stejnou cenu do všech sítí, začal uvádět ceny s DPH nebo zrušil povinnost upisovat se na roky.

Více informací o datových tarifech Vodafone najdete na www.vodafone.cz

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).