Vodafone od dnešního dne zařadil do své nabídky iPhone 3GS

[Tisková zpráva] Praha, 31. července2009: Vodafone od dnešního dne zařadil do své nabídky nový iPhone 3GS. Více informací o jeho dotované a nedotované ceně naleznete na www.vodafone.cz nebo ve značkové prodejně Vodafonu. Pro informace o vlastnostech telefonu iPhone 3GS navštivte stránky www.apple.com/iphone.

O Vodafone Czech Republic
Vodafone (původně Oskar) získal licenci na provoz mobilní telekomunikační sítě GSM v říjnu 1999. Krátce nato se stal nejrychleji se rozvíjejícím operátorem a vytvořil nový rekord v historii GSM – za 9 měsíců pokryl svým signálem 98 % obyvatelstva ČR. V roce 2002 získal Vodafone miliontého zákazníka a v roce 2005 se stal součástí největšího mobilního operátora na světě, skupiny Vodafone. V současné době Vodafone Czech Republic poskytuje služby 2.935 milionu firemních i nefiremních zákazníků. Společnost je také aktivní v oblasti společenské odpovědnosti a v roce 2006 založila Nadaci Vodafone ČR, prostřednictvím které už rozdělila více než 40 milionů korun do neziskového sektoru. Více informací se dozvíte na www.vodafone.cz.

O Vodafone Group
Vodafone patří mezi největší mobilní telekomunikační operátory, který měl na konci června 2009 po celém světě okolo 315 milionů zákazníků. Nabízí svou vlastní síť ve 31 zemích a partnerskou síť ve více než 40 zemích světa. Více informací naleznete na www.vodafone.com.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).