VOLNÝ a eTel pod jednou střechou

[Tisková zpráva] VOLNÝ, přední český telekomunikační operátor, a společnost eTel oznamují, že integrace obou společností dospěla do dalšího kroku. Integrační procesy byly zahájeny koncem dubna 2007. K 25. červnu 2007 se společnost eTel přestěhovala na novou kontaktní adresu, a to do současného sídla VOLNÝ.

Integrace společnosti eTel a VOLNÝ byla oznámena po schválení akvizice skupiny eTel společností Telekom Austria (mateřská společnost VOLNÝ) na konci dubna 2007. Prvním důležitým viditelným krokem a úkolem integrace byla volba společného sídla obou společností.

„Přestěhování do společných kanceláří bylo velmi důležitým krokem, který, mimo jiné, napomůže k propojení silných stránek obou společností. Nejsilnější stránkou obou firem jsou lidé. Kultura obou společností se skvěle doplňuje, a to je předpoklad pro vznik silného operátora. Dobrá spolupráce je tím nejdůležitějším pro naše podnikání a pro služby, které společně poskytujeme našim zákazníkům,“ říká Clemens Wohlmuth, generální ředitel VOLNÝ a eTel.

Od 25. června 2007 tedy společnost eTel sídlí na adrese: U Nákladového nádraží 8, 130 00 Praha 3. Ostatní kontakty – Infolinka 800 444 411, telefony, faxy a emailové kontakty zůstávají v platnosti.

Integrace eTel a VOLNÝ bude pokračovat právním spojením společností, sjednocováním sítí a propojováním interních procesů a systémů.

Všechny závazky společnosti eTel vůči obchodním partnerům a zákazníkům jsou zachovány. Pro zákazníky obou společností toto spojení znamená lepší a perspektivnější služby.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).