VOLNÝ INTERNET – připojení bez limitů

[Tisková zpráva] Telekomunikační společnost Telekom Austria Czech Republic, a.s., známá pod značkou VOLNÝ, ruší datové limity u všech svých ADSL služeb. Doposud bylo možné objednat si službu bez datového omezení a bez FUP pouze ve vlastní síti VOLNÝ. Nyní se internet bez datových limitů týká všech zákazníků z celé České republiky. Vysokorychlostní internetové připojení o rychlosti 2 Mbit/s lze získat za nejnižší cenu na trhu – 429,- Kč (včetně DPH).

VOLNÝ nabízí vysokorychlostní internetové připojení bez datového omezení již od roku 2006. Toto připojení bez datových limitů však bylo doposud dostupné pouze ve vlastní síti VOLNÝ na bázi LLU, která pokrývá 40 % pevných linek v ČR. V současné době VOLNÝ ruší datové limity u všech svých ADSL služeb, kterými pokrývá přibližně 98 % telefonních linek v ČR. Kvalitní internet bez datových limitů je tak nyní dostupný všem zákazníkům z celé ČR.

Zákazníci si již nyní mohou objednat VOLNÝ Internet bez datového omezení, a to prostřednictvím linky 800 880 880 nebo na http://adsl.vol­ny.cz. Zrušení datových limitů se týká i současných zákazníků, kterým budou datové limity zrušeny ke dni 1. 4. 2008.

Kromě internetového připojení, které lze zřídit pouze na aktivní pevné lince a kde je nutné stále počítat s poplatkem za pevnou linku společnosti Telefónica O2 CR, VOLNÝ nabízí svým zákazníkům i služby na vlastní síti VOLNÝ, která pokrývá 40 % pevných linek (17 měst v ČR), kde je nyní možné zřídit vysokorychlostní internetové připojení zákazníkům, kteří nemají aktivní pevnou linku, případně pevnou linku nemají vůbec. V tomto případě již zákazník neplatí žádné další poplatky (např. za pevnou linku).

Další informace o službách VOLNÝ a dostupnosti sítě VOLNÝ naleznete na internetových stránkách společnosti www.telekomau­stria.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).