VUMS DataCom posílil před koncem roku svůj obchodní tým

[Tisková zpráva] Společnost VUMS DataCom významně posílila svůj obchodní potenciál. Obchodní tým společnosti byl doplněn o zkušenosti Jiřiny Bastlové, která přes sedm let působila jako key account manager ve společnosti Dimension Data Czech Republic a Ivo Kubíčka, který působil na funkci podpory servisu ve společnosti CSF. Oba nyní zastávají pozice account manažerů.

„Noví kolegové se ihned zapojili do realizace našich obchodních cílů. Jsem přesvědčen, že v následujícím období, které pro většinu obchodních a servisních společností představuje vrchol sezóny významně pomohou našemu týmu zrealizovat obchodní plán, a ukážou své nejsilnější stránky a zkušenosti,“ řekl k příchodu obou pracovníků Zdeněk Zapletal, ředitel společnosti VUMS DataCom.

Jiřina Bastlová pracovala v minulosti na pozicích obchodních a marketingových v IT společnostech: Dimension Data Czech Republic, Expert & partner engineering, SEFIRA, TietoEnator. Jako marketing manažer byla zodpovědná za vedení pětičlenného marketingového týmu, v oblasti obchodu se specializovala na získávání nových klientů především s orientací na government.

Je držitelkou profesních certifikátů HP Certified Professional, ASP – HP Service Sales, HP Partner Fundamentals 2009, Cisco Sales Expert, HP Certified Sales Professional. Ve svém soukromí se nejraději se svými dětmi plaví na kajutových plachetnicích, jichž je kapitánem, běhá, plave, v létě i v zimě tráví nejvíce volného času na horách.

Ivo Kubíček se věnuje své rodině a dvěma chlapcům (1,5 roku a 2 měsíce), rád jezdí na kole, věnuje se i fun carvingu a lezení. Před nástupem do VUMS DataCom pracoval jako obchodník a podpora servisu ve společnosti CSF. Zkušenosti získal na obchodních a produktových pozicích ve společnostech Abacus Praha a Tech Data Distribution. Získal certifikáty ASP HP ProCurve Networking, ASP HP Commercial SMB Solutions, HP OpenView .

O společnosti VUMS DataCom
VUMS DataCom, spol. s r. o., byla založena v roce 1993 a její působnost pokrývá celé území České republiky. VUMS DataCom, spol. s r. o., dodává na trh rozmanité výrobky celé řady špičkových společností, především firem ze skupiny RAD Group. Neustále rozšiřuje nabídku moderních a kvalitních komunikačních řešení a umožňuje svým zákazníkům budovat privátní podnikové i rozsáhlé veřejné datové, hlasové a multimediální sítě. Bližší informace o společnosti VUMS DataCom, spol. s r. o., najdete na internetu na adrese www.datacom.cz.