Xerox na Mistrovství světa motocyklových superbiků

[Tisková zpráva] Praha, 12. srpna 2008 – O víkendu 18. – 20. 7. se na brněnském okruhu konal další ročník Mistrovství světa superbiků, ve kterém triumfoval devětatřicetiletý Australan Troy Bayliss. Potřetí v sezóně vyhrála jednička Ducati oba nedělní závody a má tak našlápnuto za ziskem titulu mistra světa. Vítězství jej může těšit i proto, že se v Brně jel v pořadí 499. a 500. závod Mistrovství světa superbiků. Sponzorem týmu Ducati je společnost Xerox, jejíž motto pro letošní rok zní „Many People, One Passion, One Team.“

Doba čtení: 1 minuta

Při této příležitosti uspořádala lokální pobočka společnosti Xerox od 19. – 20. 7. akci pro své obchodní partnery a zákazníky, kteří mohli využít zázemí VIP salónku nebo navštívit závodní depo týmu Ducati. V salónku také po oba dva dny probíhala autogramiáda jezdců, kdy se mohl každý z návštěvníků nechat s jezdci vyfotit. Dále byl pro ně připraven Ducati stan a schowcase, kde si mohli za pomoci grafika vytisknout své fotografie na tiskárnách Phaser 7760 a Xerox 9800 StylusPro Ep­son.

„Ducati Xerox Team opět dokázal, že patří ke špičce v závodech silničních motocyklů a dokáže sestavit tým jezdců, kteří obstojí v silné konkurenci,“ říká Petr Sichrovský, generální ředitel společnosti XEROX CZECH REPUBLIC.

Italská značka Ducati získala díky skvělým svým motocyklům hned několik medailí. V prvním závodě se prosadil Bayliss a jeho kolega Fabrizio, ve druhém konkurence také neměla šanci, když se s tovární dvojicí prosadil jako třetí Ital Biaggi.

Každý den navštívilo tuto akci se společností Xerox přes 150 spokojených klientů a obchodních partnerů, kteří mohli shlédnout i nový vzhled superbiků Xerox.

XEROX CZECH REPUBLIC prodává na našem trhu publikační tiskové systémy, černobílé a plnobarevné multifunkční kopírovací stroje s faxy a tiskárnami, velkoformátové stroje a tiskárny, stejně jako software pro document management. Ke všem strojům dodává Xerox i spotřební materiál a poskytuje kompletní servis a údržbu. Do nabídky firmy rovněž patří celá škála služeb od pronájmu strojů až po outsourcing, kterému se věnuje samostatná divize XGS (Xerox Global Services).