Založte si web zdarma na Sousedé.cz

[Tisková zpráva] Sousedé.cz nabízejí do 11. září zdarma možnost založení aplikace Miniweb

Praha, 6. srpna 2010 – Internetový projekt Sousedé.cz, nabízí svým uživatelům do 11. září zdarma možnost založení tzv. Miniwebu. Sousedé.cz je místem, kde se lidé mohou snadno, rychle a zdarma informovat o důležitých věcech a domlouvat se na společných řešeních a postupech kolem společného bydlení.

Miniweb je vedle standardních nástrojů projektu Sousedé.cz, jakými jsou např. nástěnka, kalendář akcí, anketa nebo hlasování, dalším užitečným nástrojem zejména pro předsedy bytových družstev a SVJ, starosty ale i jiné spolky.

„Klasické sousedské Společenstvo je „soukromý prostor“ pod heslem, kam se dostanou jen členové a sousedé schválení správcem. Oproti tomu Miniweb se dá přirovnat k běžné webové prezentaci s veřejnými informacemi. Jedná se o webové stránky, ale napojené na systém Sousedé.cz, takže není potřeba se učit nové postupy ani si pamatovat jiná hesla,“ říká k nové službě Petr Tomek, spolutvůrce a vedoucí projektu Sousedé.cz.

„V rámci této akce, bude Miniweb ZDARMA pro každého, a to do 11 září. Lze tak získat plnohodnotné webové stránky s veřejnou i neveřejnou částí,“ dodává Petr Tomek.

Na adrese www.akceminiweb­zdarma.sousede­.cz najdete potřebné informace k této akci.

O projektu Sousedé.cz
K vytvoření vlastního komunikačního prostoru a sousedského společenství není třeba investovat do založení a správy vlastní webové stránky. Projekt Sousedé.cz provozuje společnost Turistika.cz, s.r.o., která má za sebou realizaci několika dalších úspěšných internetových projektů. Jedna registrace je platná pro všechny webové stránky: Akce.cz, Sousedé.cz, Spoluhraci.cz, Turistika.cz.

Sousedé.cz jsou místem pro lidi, kteří spolu bydlí a mají společné zájmy nebo problémy, chtějí se vzájemně informovat a společně problémy řešit, domlouvat se a organizovat. V sousedském společenství se správci nemovitostí, sousedé a nájemníci mohou vzájemně snadno a efektivně informovat a domlouvat o důležitých věcech či sdílet názory. Využívat k tomu lze nástěnku, kalendář akcí, fotogalerii, dokumenty, ankety pro hlasování včetně automatického přepočítávání hlasů na podíly, články, plánovač či diskusní fórum.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).