Zažijte výjimečný 40% nárůst výkonu po přetaktování

[Tisková zpráva] ASUS nabízí bezkonkurenční přetaktování s novou kartou EN8600GT TOP/HTDP/256M

Praha 12. listopadu 2007 – ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), přední dodavatel kompletních 3C řešení, představuje po vydání nového OC Gear – jako světově prvního hardwarového nástroje pro přetaktování grafických karet v reálném čase – další řešení pro přetaktování – grafickou kartu ASUS EN8600GT TOP/HTDP/256M. Ta umožňuje přetaktování stream procesorů a je vybavena rychlejšími paměťovými moduly. Uživatelé tak mohou očekávat až 40% zlepšení výkonu při hraní her. S novou integrovanou funkcí SmartDoctor mají uživatelé dokonce možnost přetaktovat Shader Clock a dosáhnout ještě lepšího grafického výkonu. Unikátní konstrukce chladiče navíc udržuje teplotu GPU o 13 °C nižší, než u jiných podobných desek.

Bezprecedentní 40% zvýšení výkonu
S unifikovanou architekturou série GeForce 8 využívá NVIDIA stream procesorů tak, aby dynamicky přidělovala pracovní výkon v závislosti na požadavcích aplikace. Proto lze přetaktováním stream procesorů dosáhnout zlepšení výkonu a efektivity. S EN8600GT TOP mohou hráči očekávat zvýšení frekvence stream procesoru z 1188 MHz až na 1458 MHz. Navíc, aby byla hráčům poskytnuta ta nejlepší možnost přetaktování, je EN8600GT TOP vybavena 1ns paměťovými moduly, které zajišťují maximální zvýšení rychlosti. Takový dosud nevídaný nárůst výkonu pomáhá zvýšit skóre EN8600 GT TOP v hodnocení testu 3DMark06 z 4185 na 5889 bodů – to představuje 40% zvýšení rychlosti oproti jiným deskám podobného charakteru.

Zcela nová funkce SmartDoctor pro nejlepší možnost přetaktování ASUS získává další světové prvenství tím, že poskytuje utilitu, která dokáže díky nové funkci SmartDoctor vyladit Shader Clock na GPU. S touto aplikací jsou uživatelé schopni přetaktovat nezávisle Shader Clock a Engine Clock a získat tak ohromující zvýšení výkonu, aniž by se museli obtěžovat s rebootováním počítače nebo přeflashováním BI­OSu.

O 13 ºC chladnější díky speciální konstrukci chladiče ASUS EN8600GT TOP využívá také novou generaci speciálně navržených ventilátorů, které efektivně rozptylují teplo. Díky větší ploše chladiče je chlazení lepší a může dojít ke snížení teploty až o 13 °C v porovnání s jinými deskami.

Exkluzivní ASUS GamerOSD pro univerzální využití grafiky
Série ASUS EN8800GT nabízí také exkluzivní funkci ASUS GamerOSD, která uvolňuje pravý potenciál grafických karet uvedené značky. Tento nástroj umožňuje přetaktovat GPU přes grafické rozhraní přímo během hraní. Uživatelé tak mohou zvyšovat výkon v reálném čase, kdykoliv to potřebují. Navíc tento nástroj umožňuje snadno nahrávat herní akce nebo je přenášet živě přes internet.

Více informací o produktech společnosti ASUS naleznete na webových stránkách společnosti http://www.asus­.comnebo http://cz.asus.com.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).