Zoner nabízí na czechia.com nejlevnější registraci domén gTLD

Zoner nabízí na czechia.com nejlevnější registraci domén gTLD

Brno, 20. 5. 2004 – Společnost ZONER software, s. r. o., významný poskytovatel internetových služeb v České republice, nabízí nyní na stránkách www.czechia.com mezinárodní domény .COM, .NET, .ORG, .INFO a .BIZ za nejlepší cenu na trhu v České republice! Za pouhých 170 Kč bez DPH si nyní zákazníci mohou zaregistrovat nové domény. Navíc, při objednání některého z webhostingových programů, získají zákazníci čtvrt roku provozu ZDARMA. Nabídku webhostingu zdarma mohou využít také stávající zákazníci, kteří mají domény pouze zaparkované.

Tato akční nabídka je platná až do 20. 6. 2004. Více informací na http://www.czechi­a.com

O společnosti ZONER software

Společnost ZONER software, s.r.o., je největší český producent software v oblasti grafiky, digitální fotografie, multimedií a jeden z největších poskytovatelů internetových služeb souvisejících s prezentací na internetu a e-komercí. Internetové služby jsou založeny na profesionalitě a dlouholeté tradici. Jejich nabídka se nachází na adrese www.czechia.com a www.eurohost.cz. Vysokou kvalitu dokazuje i obchodní systém inShop, který je nejúspěšnějším komerčním řešením pro provoz internetového obchodu. V souvislosti s decentralizací správy domén CZ se společnost také stala úspěšným akreditovaným registrátorem, prezentující svoji nabídku na stránkách www.regzone.cz. Novou akvizicí společnosti je Vydavatelství odborné a počítačové literatury Zoner Press (www.zonerpres­s.cz), která rozšiřuje jednu ze stěžejních činností společnosti – komplexní poskytování internetových služeb.

Kontaktní informace:

Milan Behro, vedoucí divize internetových služeb, behro@zoner.cz
tel.: +420 543 257 244, www.zoner.cz

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).