Zoot spustil Inspirátor a láká partnery do nového portálu s tipy na vánoční dárky

[Tisková zpráva] Zoot ve spolupráci s portály Seznam, Centrum, Volný a TN.cz představil nový vlastní portál s názvem Inspirátor. Ten dává uživatelům tipy na vánoční nákupy v podobě předvybraných nabídek s výraznými slevami. Zoot tak chce přilákat další potenciální partnery, kteří si prostřednictvím Inspirátoru mohou vytvořit jednoduchou ale velice efektivní produktovou kampaň.

Doba čtení: 1 minuta

Princip Inspirátoru je velice jednoduchý, uživatel bez nutnosti registrace zvolí ve třech krocích preference toho, kdo by měl dárek obdržet a cenovou hranici, ve které by se chtěl pohybovat. Následně Zoot v reálném čase veškeré požadavky vyhodnotí a nabídne finální produkt.

Zoot do projektu zve všechny svoje partnery

Zoot na základě Inspirátoru oslovil také svoje stávající i po­tenciální par­tnery. Těm nabízí efektivní kampaň, prostřednictvím které mají možnost představit svoje novinky až 30 % internetové populace v ČR. Díky silnému partnerskému zázemí s portály Seznam, Centrum, Volný a TN.cz garantuje Zoot svým partnerům minimálně 500.000 impresí (odhad je 1 mil.).

„Inspirátor je ideální prostředek, jak oslovit doposud nezasaženou cílovou skupinu – resp. chtěli jsme přijít s něčím zcela novým. Díky klasickému konceptu Zoot jsme si ověřili, že uživatelé skutečně dají na prověřená doporučení. S Inspirátorem jsme šli ještě o několik kroků dále a přinášíme další ojedinělý koncept nákupní inspirace“, uvedla Irena Pažitná, Chief Rainmaker Zootu

Více informací naleznete na: http://busines­s.zoot.cz/vano­ce

Inspirátor naleznete na: http://web.vol­ny.cz/vanoce/

O společnosti ZOOT a.s.