Hlavní navigace

Názor k článku Jak si stojí slevové servery Seznamu, Centra a Aukra od honza - Pro zajimavost jsem se podival na nabidku seznamu...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 8. 2011 11:56

    honza (neregistrovaný)

    Pro zajimavost jsem se podival na nabidku seznamu Tip . A klikl na prvni slevu ktera mi padla do oka.

    Konkretne nejakou nabidku obrazu :
    Klikl jsem na stranku. Nechci delat reklamu kazdy si to muze dohledat. A neveril jsem svym ocim. Obchodni podminky - nikde, ICO DIC ci nejaky kontakt s tim kdo stranky provozuje nikde. Odkaz ze lze zbozi vratit do 14 dnu(ma byt tusim ze zakona) nikde na webu taktez neni.
    Na webu pisi ze pokud zakaznik nebude spokojen s kvalitou budou penize vraceny zpet. Pritom zde neni ani kontaktni udaj kdo vlastne zbozi prodava. Spousta gramatickych chyb.

    Cekal bych ze Seznam aspon bude spolupracovat s nekym kdo dodorzuje aspon informacni povinost ktera je ze zakona. Prijde mi ze horko tezko nekoho hledaji kdo by s nimi spolupracoval protoze tohle je presne jak by nabidka nemela vypadat. Nikde neni uvedeno zda jsou platci ci neplatci DPH.
    Nedalo mi to a podival jsem se na street view na adresu Seifertova 37 ktera je na strankach uvedena. Nikde zadny obchod, jediny obchod ktery zde vidim je nejaka firma ktera prodava odevy.

    Nevim asi bych byl hodne opatrny takoveto nabidky vyuzit.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).