Hlavní navigace

Názor k článku Uložto chce spíše legalizovat, než zatýkání od Andrew - Ještě že mí zákazníci jsou ochotni za software,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 2. 2012 11:00

    Andrew (neregistrovaný)

    Ještě že mí zákazníci jsou ochotni za software, který používají denně, zaplatit víc než 2 000,-. Jinak bych asi musel na pracák.

    To, že je něco za cenu, kterou považuji za neadekvátní mě neopravňuje ke krádeži a ani mě to neomlouvá. Prostě: zdá se vám to drahé, fajn, službu nekonzumujte. Bez zákazníků, kteří jsou ochotni za půjčení objetovat "bůra", se obejdeme. A když ne, naše vina - my zkrachujeme.

    Oháníte se tím, že cena neodpovídá užitné hodnotě. K tomuto názoru jste přišel jak? To jste nějak spočetl, jako třeba 1 korunu za každou minutu, kdy se budu nahlas chechtat?

    Souhlasím s vámi pouze v tom, že dokud nebude dostatečná nabídka s komfortem užívání služby, aniž by legálním uživatelům házeli klacky pod nohy, nahrávají tím pouze zlodějům, jako jsou vlastníci Uložto. O ceně se ale nemůžeme bavit, protože vaše představa je jinde než moje a ani jeden znás nemá představu o nákladech na tvorbu a distribuce díla..

    Mimo to na Uložto se krade dvakrát - ti, co si filmy stahují a pak majitelé Uložto, kteří na těch filmech vydělávají, aniž by do nich investovali.

    A to, že se snaží tvářit neutrálně je trapné. Dokud nezruší vyhledávání, tak se nic nezmění. MD5 hash tomu jen nasadí korunu. To je vysloveně komické. Oni hlavně nemají žádnou snahu nic mazat.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).