"Novinka je reakcí na poptávku z trhu, říká firma. Podle CEO společnosti Filipa Fingla nejde o záchrannou brzdu, která má Dáme jídlo zachránit před covidovým poklesem gastronomického oboru."
Že by trh tuhle službu poptával zrovna po DJ? Tomu se mi nechce věřit. A klidně ať pokles svádí na covid, ale to jim neuvěří snad ani ten největší ňouma. Ostatní kurýři v době covidu rostli, tak čím to asi bude? Tou šílenou věčně zabugovanou aplikací a ještě mnohem horším webem a tím, jak si se zákazníky vytírají zadní část. Tady u nás je třeba už minimálně pátá pizzerie v DJ od stejného majitele na stejné adrese. Vždycky se ze začátku trochu snaží, aby nabrali hodnocení, nebo si ho možná dokonce z pár účtů dají sami, a pak to flákaj a flákaj a když jim hodnocení klesne pod 3, pizzerii "zavřou" a znovu otevřou pod novým názvem a DJ jim v tom vesele sekunduje.