Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku ADSL na zkoušku od xjurus - Objednal jsem si službu Internet Expres Start v...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 1. 9. 2004 16:51

    xjurus (neregistrovaný)
    Objednal jsem si službu Internet Expres Start v prodejně Telepoint, zaplatil jsem za modem, no vlastně za ten samoinstalační balíček, slečna mi řekla, že služba bývá obvykle zapojena již na druhý den a tak jsem spokokojeně odkráčel domů natěšený na ten internet, který mě "posadí na zadek". Na druhý den aktivační e-mail nedošel, tudíž jsem se chtěl alespoň informovat, v jakém stavu má objednávka je, na call centru mi řekli, že vše probíhá a bla bla bla. Jaké ale bylo překvapení, když o 3 dny později přišel balíček poštou znova, internet zapojili až po 5 dnech a při reklamaci toho balíčku mi v prodejně řekli, že jsem prej už dnes asi pátý a že to na faktuře stejně dojde ještě jednou, takže si mám asi zablokovat trvalý platební příkaz a fakturu potom donést k reklamaci.
    Další problémy následují (mám ho teprve třetí den). Rychlost kolísá, nelze zárověň surfovat a telefonovat, včera jsem žádal o víměnu zásuvky, technici se měli ozvat během 24 hod., ale zatím ani ťuk. Souhlasím tudíž ze všemi, kdož zde ČT odsuzují a plně chápu ty, kteří si pevnou již zrušili.

  • 22. 12. 2004 16:08

    Pavel (neregistrovaný)
    Taky jsem podlehl nabidce na zkousku od "dominatora" a timto chci varovat vsechny dalsi zajemce. 1.11.2004 mi zridili ADSL, 10.11.2004 jsem ji zrusil a chtel jsem prejit na NEXTRU. Dotycny pan od Nextry me upozornoval, ze to nebude tak jednoduche, ze telecom me nebude chtit odpojit. No nebudu to zdrzovat, odpojili me az 6.12.2004 !!!! Jejich vysvetleni: moje zadost o zruseni neprosla systemem!!! Trikrat mi nekdo moji zadost ZRUSIL !!!!
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).