Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Američané nemají zájem o smart televizory, 73 % jich neplánuje jejich pořízení od Micha - Spousta uživatelů v US má možnost využívat box...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 10. 2013 14:19

    Micha

    Spousta uživatelů v US má možnost využívat box TiVo, který už léta nabízí interaktivitu a stalo se z něj de facto multimediální centrum v domácnosti. Takže nezájem o tzv. smartTV je logický. Navíc je tam obrovský výběr dalších "krabiček", které jsou neskonale lepší, než kterákoli "chytrá" placka.

  • 30. 10. 2013 16:20

    K-A-R-L-O-S

    Ano to je právě proč zrovna smart televizory je něco atraktivního? proč google nepřivezou z U.S.A nějaké spěšné multimediální centra sem do evropy samozřejmě lokalizované pro evropu přinejmenším zástrčkou která je jiná než ta britská-americká proč se tu musí tvožit smart televizory s Hbbtv stačilo by multimediální centrum a byl by jistě vědší úspěch než tohle které nedokáže konkurovat v U.S.A tak google by mohli se takové multimediální zařízení dovézt do evropy a ukázat jak se vydělává € když evidentně mají navrch jejich centra multimédia,není problém lokalizovat do EU =)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).