Hlavní navigace

Názory k článku Analogová Dvojka na Pardubicku a Třebíčsku je minulostí

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 1. 11. 2010 18:29

    bez přezdívky
    Vysílacím AS, umístěným na půdě RD ve skříni! Systém alá projektant a konstruktér šmidlalovrzal Stráník z ML! Máme na to zodpovědné instituce, tak se ty na to vykašli a jdi raději vrzat někde do knajpy!!!!! Tvoje rady, jak co dokrýt či nedokrýt a odkud přenech třeba "koni", ten má větší hlavu!! Ty jsi už zase dnes tutkal vodu z automatky, že??!!! Nebo vývar z ponožek??
  • 3. 11. 2010 15:38

    Steve
    Proč jseš zase tak protivnej ... fakt nechápu. Že je to tam zprasené tou kolizí už ví přeci kdekdo, snad je nechceš ještě hájit :-( Když jseš teda ten odborník, byl jsi tam vůbec měřit a zjišt'ovat stav? Beztak né, hlavně že tu cosik blekotáš za nesmysly. Tam to bude hodně problematické a případ od případu možná sotva řešitelný na složité odborné úrovni. Já sice neznám současný tamní stav, protože jsem tam po spuštění Pradědu nebyl, ale vím, že 29.k se tam z Kojálu bárkde špatně či různě hlásí. Já to vím, já jsem tam byl v jednom městečku a zjišt'oval jsem tam v létě situaci se signály DVB-T. Možná už jsi zapomněl ... Takže žádné teorie od PC ze Západu Čech ;-) Na ten Praděd jsem tam fakt moc zvědav jak bude v místě hrát.
  • 1. 11. 2010 14:44

    bez přezdívky
    no a konečně za měsíc se dočkáme zapnutí DVB-T z radhoště sice jen výkonem 100w ale aspoň to :-) no už aby to bylo a čas nám běží a do 1. května do startu K48 a K37 z ovy a lysé už se čas krátí ... je na čase pochválit všechny činitele v procesu přechodu na DVB-T za postup, jakého se podařilo docílit v tomto roce :-) česká televize již pokrývá téměř 100% obyvatel má v provozu všechny velké vysílače a téměř všechny malé plánované vysílače, komerční mux 2 již pokrývá 90% obyvatel a mux 3 80% obyvatel, pokud se nemýlím - to jsou velmi slušná čísla příští rok může být dost zajímavý, pokud mux 3 přejde do rukou jiného vlastníka, bude vypnut analog již na drtivé většině území a konečně se napraví zpackané digitální vysílání na ostravsku konečně definitivní kanály výkony všechny programy atd. zřejmě bude živo na poli DVB-T2 a určo bude živo i na satelitu a na kabelovkách, no zkrátka máme se na co těšit a tento rok rozhodně přinesl mnoho novinek a zkrátka mnoho hodnotného :-)
  • 1. 11. 2010 18:12

    Steve
    Podorlicko moc dořešeno stále teda není ... Krásné jede Omezeným výkonem kvůli pšonkům + kolize 40.k Kojál x Černá h. Jsem moc zvědav jak to chtějí v této oblasti řešit. Ignorací?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).