Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Apple iCloud a útok na vaše zvyklosti od Elrol - iCloud je podle mě výborná věc. I když...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 6. 2011 12:06

    Elrol (neregistrovaný)

    iCloud je podle mě výborná věc. I když určitě má nějaká omezení, zatím to vypadá, že jich nebude tolik nebo alespoň nebudou nijak extra otravná. Např. to, že ve PhotoStreamu ukládá jen posledních 1000 fotek je pochopitelné - jiank by Apple stavěl jedno datové centrum za druhým. Navíc stačí do měsíce na pořízené fotky mrknout a roztřídit si je do složek - pak v iCloudu zůstanou natrvalo a nikam mizet nebudou. Synchronizace hudby a eventuelně filmů bude kvůli autorským právům komplikovaná asi vždy, ale Apple to zdá se vyřešil poměrně rozumně. Samozřejmě ukáže až praktická zkušenost s provozem, ale zatím se velmi těším.

    A ještě rýpnutí: Počítače od Apple se skutečně nejmenují Macek, proto programy spouštíme na Macu, ne na Macku, jak je několikrát v článku :)

  • 9. 6. 2011 12:30

    DgBd

    Přičemž Mac se v současnosti nejmenuje ani jeden z produktů firmy Apple. Nejblíž k tomu mají asi Mac mini a Mac Pro nebo iMac, takže programy by se musely spouštět asi na iMacu. Nebo má autor počítač Macek a spouští si tedy programy na Mackovi.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).