Hlavní navigace

Apple skutečně získá Color Labs, potvrzuje to žaloba

20. 11. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Jeden ze zakladatelů společnosti Color Labs (provozující mobilní aplikaci Color) žaluje jak představenstvo Color Labs, tak CEO společnosti Billa Nguyena. Adam Witherspoon v žalobě uvádí, že Nguyen zodpovídá mimo jiné za to, že Witherspoonovi znemožnil být najmut Apple v rámci akvizice. Samotná žaloba je hodně osobní a naznačuje, že vztahy mezi Witherspoonem a Nguyenem nelze označit jako zcela běžné.

Jeden ze zakladatelů společnosti Color Labs (provozující mobilní aplikaci Color) žaluje jak představenstvo Color Labs, tak CEO společnosti Billa Nguyena. Adam Witherspoon v žalobě uvádí, že Nguyen zodpovídá mimo jiné za to, že Witherspoonovi znemožnil být najmut Apple v rámci akvizice. Samotná žaloba je hodně osobní a naznačuje, že vztahy mezi Witherspoonem a Nguyenem nelze označit jako zcela běžné.

Electronista navíc uvádí, že řada z původních zaměstnanců se stává zaměstnanci právě Apple, které mělo získat kompletní tým inženýrů, značku, duševní vlastnictví a kód. O možné koupi Color Labs se začalo spekulovat v říjnu a více se o aplikaci Color dozvíte ve starším článku Color by ráda rozvrátila sociální sítě. Fotkami.

Zdroj: Color Labs acquisition confirmed by lawsuit against CEO

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Konzultant a publicista, provozuje www.pooh.cz. Podle některých si myslí, že rozumí všemu, sám je však přesvědčen o pravém opaku a ani v 30+ letech nedokázal přijít na to, jak mít peníze a nepracovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).