Hlavní navigace

Atlas mění homepage

28. 8. 2006
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Portál Atlas.cz zřejmě ještě do konce tohoto týdne změní vzhled a uspořádání své titulní stránky, vy se však na její náhled můžete podívat už nyní. Nová homepage se podle Petra Šnajdra, technického ředitele portálu, vrací k původnímu layoutu, který Atlas používal snad před třemi lety. Některé prvky stránky jsou personalizované a díky JavaScriptu také přesunovatelné v rámci layoutu stránky (např. boxíky „Počasí v ČR“ či „Rádia online“). Za pozitivní bych považoval hlavně celkové zpřehlednění…

Portál Atlas.cz zřejmě ještě do konce tohoto týdne změní vzhled a uspořádání své titulní stránky, vy se však na její náhled můžete podívat už nyní. Nová homepage se podle Petra Šnajdra, technického ředitele portálu, vrací k původnímu layoutu, který Atlas používal snad před třemi lety.

Některé prvky stránky jsou personalizované a díky JavaScriptu také přesunovatelné v rámci layoutu stránky (např. boxíky „Počasí v ČR“ či „Rádia online“). Za pozitivní bych považoval hlavně celkové zpřehlednění homepage, zejména odstranění chaotického „klubka“ odkazů na služby Atlasu pod vyhledávacím polem na současné verzi hlavní stránky.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je ředitelem médií vydavatelství Internet Info. V letech 2005 – 2008 působil jako šéfredaktor serveru Lupa.cz. Vystudoval Fakultu informatiky MU a Fakultu sociálních věd UK. Online komunikaci se věnuje i na svém blogu www.alesmiklik.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).