Hlavní navigace

Aukce letenek po Internetu je tady

12. 11. 1998
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

S velmi zajímavou novinkou do českého Internetu přišla známá letecká společnost Lufthansa ve spolupráci s firmou GTS. Vedle své dosavadní nabídky se totiž rozhodla dražit některé letenky, které tak máte možnost získat za skvělé ceny.

S velmi zajímavou novinkou do českého Internetu přišla známá letecká společnost Lufthansa ve spolupráci s firmou GTS. Vedle své dosavadní nabídky se totiž rozhodla dražit některé letenky, které tak máte možnost získat za skvělé ceny.

První Internetová aukce letenek se bude konat již zítra, zřejmě záměrně byl zvolen pátek třináctého (jen na okraj – pokud to nevíte, letos nám jej osud přinesl hned třikrát, tenhle je už pro letošek poslední). Pokud by jako na potvoru nikdo nechtěl přihazovat (a ani pracovníci Lufthansy to nedostali za úkol :-), mohli byste některé letenky získat dokonce už za 100 Kč. No nekupte to, když je to tak levný.

Dražit se budou zpáteční lety pro dvě osoby s pevnými daty odletu v listopadu a prosinci do následujících míst: Hongkong, Kuala Lumpur, Soul, Rijád, Frankfurt, Peking, Šanghaj, Singapur, Kuvajt, Toronto, Singapur a Sao Paulo. Přihazovat se bude v řádu stovek korun a letenka samozřejmě připadne nejvyšší nabídce.

Podaří-li se Vám letenku v aukci vydražit, tento nákup potvrdí obratem aukční tým Lufthansy e-mailem a telefonicky. Již při zápisu aukce je třeba mít připraveno jméno cestující osoby a při platbě mezinárodně uznávanou kreditní kartou také její číslo. Cestující osoba ovšem nemusí být osobou, která se aukce zúčastní.

Samotné aukci bude ještě předcházet registrace, takže neztrácejte čas a pokud máte zájem, honem se běžte zapsat.

Je potěšující, že po známé Aukci Bajtu si našla do českého Internetu další podobná aktivita. Vždyť Internet je pro ně jako stvořený.

Marek Antoš

WT100


Starší, související články:

* Slyšíte to klepání? To je virtuální kladívko na Internetové aukci!

Autor článku

Autor je někdejším šéfredaktorem serveru Lupa. V současné době už se psaní věnuje pouze v míře menší než malé, a to zásadně pro radost.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).