Hlavní navigace

TV Barrandov po čtyřech dnech v peoplemetrech s novým rekordem

5. 6. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
5. 6. 2009

Televize Barrandov dosáhla prvního rekordu ve sledovanosti po čtyřech dnech přítomnosti v elektronickém měření sledovanosti. Jak nás informoval ředitel PR a mluvčí stanice Janis Sidovský, úspěch se váže k sitcomu Cyranův ostrov Ivana Mládka. Tento sitcom zaznamenal podíl na publiku (share) 2,81 % ve skupine 15+. Sitcom o pokleslé aristokratické rodině podle elektronického měření sledují více muži, ve skupině MUŽI 15+ pořad Ivana Mládka dosáhl dokonce share 3,59% uvedl Sidovský.

ROZHOVOR: Janis Sidovský: Úspěch TV Barrandov nepřeceňujeme

Televize Barrandov se rozhodla vstoupit do peoplemetrů, aby nabídla reklamním klientům přesnější a podrobnější data o své sledovanosti a cílových skupinách. Jestliže chceme úspěšně prodávat reklamní čas, tak jsou peoplemetry pro TV Barrandov nutnost. A jiný všeobecně respektovaný způsob měření televizní sledovanosti zatím v Česku neexistuje, uvedl Sidovský v nedávném rozhovoru pro server Digizone.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor byl šéfredaktorem severu Digitálně.tv, oficiálního státního informačního webu k přechodu na digitální televizní vysílání. V minulosti vedl internetové deníky RadioTV.cz a RadioTV.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).