Hlavní navigace

Bohdalová může mít v neděli úspěšného pokračovatele, film Bludičky

15. 11. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
15. 11. 2010

Tento týden odvysílá Česká televize na svém prvním programu poslední díl detektivních povídek Ach, ty vraždy!, ve kterých v hlavní roli vystupuje Jiřina Bohdalová. Právě tento krátký seriál by mohl mít po svém skončení na televizní obrazovce úspěšného nástupce. ČT 1 začne příští týden vysílat třídílný televizi film Bludičky, ve kterém se mimo jiné objeví dcera Bohdalové, herečka Simona Stašová.

ČTĚTE TAKÉ: Detektivka s Jiřinou Bohdalovou zůstává na svém a je stále leaderem

Neděle se stane již brzy v hlavním vysílacím čase filmovou. Celovečerní snímky do nich po talentových show nasadí televize NovaPrima. ČT charakterizuje Bludičky jako televizní film o velkém a složitém problému naší současnosti, o dětech z dětských domovů, které na pokraji své dospělosti vstupují do normálního života, na nějž jsou jen málo připraveni a s nímž se musí mnohdy bolestně srovnat. Kromě Stašové se v tomto filmu objeví například Ladislav Frej nebo Tereza Nvotová.

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).