Hlavní navigace

Bývalá hvězda Novy Poulíček na Primě skončil. Byl prý málo produktivní

3. 4. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Někdejší sportovní redaktor televize Nova Pavel Poulíček skončil ve svém dosavadním působišti, kanálu Prima family. Pro českou komerční dvojku byl málo produktivní.

Někdejší sportovní redaktor televize Nova Pavel Poulíček skončil ve svém stávajícím působišti, kanálu Prima family. Informoval o tom deník Blesk, který uvedl, že důvodem je fakt, že Poulíčkovu práci doprovázela malá produktivita. „Za poslední dva měsíce pan Poulíček odevzdal čtyři reportáže, proto hledáme produktivnějšího reportéra,“ uvedl pro Blesk šéf PR Primy Marek Winkler.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Pavel Poulíček, dlouholetý „sporťák“ na Nově, pracuje externě pro Primu

„Ano, je pravda to, co jsem řekl deníku Blesk. Nemám k tomu víc, co bych vám řekl,“ uvedl pro DigiZone.cz Winkler. Poulíček se ale o svou budoucnost nebojí. „Mám vlastní marketingovou firmu, která se zabývá internetovým byznysem. Teď jsem ještě ve výběrovém řízení. Chystá se něco, o čem ještě nechci mluvit,“ řekl deníku Blesk bývalý dlouholetý sportovní redaktor a komentátor Poulíček, který se na obrazovce české komerční dvojky objevil poprvé loni v září. Pro FTV Prima pracoval jako externista a nebyl tedy interním zaměstnancem.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).