Hlavní navigace

Česká pošta vycouvala ze služby ČP Cloud, ta o spolupráci s poštou stále mluví

18. 8. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Služba ČP Cloud tvrdí, že je poskytována ve spolupráci s Českou poštou. To ale již není pravda. Česká pošta totiž ukončila smlouvy a na ČP Cloud se už nepodílí.

Zatímco někdo se službám České pošty spíš vyhýbá, jsou i firmy, které se spoluprací se státní firmou zaštiťují. Před několika dny upozornil náš bratrský server Podnikatel.cz na službu MalaPostovniKancelar.cz, která se odkazuje na spolupráci s Českou poštou

Ta s ní přitom nemá nic společného a činí právní kroky, aby služba přestala užívat logo pošty a odkazovat se na ni. Zástupci služby ČP Cloud, která byla provozována ve spolupráci s poštou, se serveru následně ozvali a uvedli, že web patří jim.

To je sice pravda, jak však zjistil server Podnikatel.cz, Česká pošta již vypověděla s ČP Cloud smlouvy a s projektem už nemá nic společného. Vůči projektu ČP Cloud navíc pošta rovněž podniká právní kroky, jelikož neoprávněně využívá její logo a odkazuje se na ni. Zástupci ČP Cloud nicméně tvrdí, že službu stále provozují s Českou poštou.

Více informací o celé situaci najdete na Podnikatel.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Po klasickém desetiletém novinářském kolečku (on-line, papír, televize) se vrátil zase na web a je mu dobře. Více na LinkedIn.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).