Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Česko znovu chystá cenzuru internetu. Přílepkem loterijního zákona od ada - Chmode, at jsi kdo jsi, musim rict, ze...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 6. 2011 1:22

    ada (neregistrovaný)

    Chmode, at jsi kdo jsi, musim rict, ze me Tvuj posledni prispevek dostal. Je to hodne hluboky. Poslancum jsem napsal (delal jsem to posledni tri hodiny) a s klukama udelame zitra on-line prenos na onlajny.cz, ale chtelo by to jeste NECO vymyslet. Neco velkyho, co by ty poslance presvedcilo.

  • 20. 6. 2011 21:35

    chmod 5777 (neregistrovaný)

    SUPER!
    Jedna velka akce ale nic nevyresi. Nasi poslanci maj vyckavani v malicku. Pockaj tejden, nez se bourka prezene a jedou dal.
    Je potreba jim ukazat, ze tudy poslaneckej vlak nejede.
    Uvidime, co vyvedou zitra. Je tu mala sance, ze pochopi. A pokud ne, tak pirati uz prislibili utoky na vladni servery. Pak bude treba informovat sirokou verejnost, protoze televize ani noviny to neudelaj. Poslanci se "otviraj internetove diskusi" - takze pozdej treba simultani opakovane zahlcovani jejich diskusi (kdyz mi nesmime svobodne brousit, proc by meli oni), demonstrace atd. spis jako doprovodny akce (spis nez protest, tak opet zamerit na informovani ne-internetove verejnosti, ktera netusi, proc musi byt net svobodny - tady bude problem, protoze je asi fakt zajimaj jen chleb a hry).

    Lidi hrozne podcenujou obycejny vyjadreni nazoru. Mysli si, ze poslanci maj hrosi kuzi. Ale nikdo neprehlidne dlouhodoby utoky i kdyz "to neboli". Hlavne v cele nesmi byt takovy paka jak u odboru, ale nekdo, kdo dokaze kaloucka uargumentovat.

    A pak expandovat do dalsich oblasti - delaj furu hovadin, ktery nikoho nezajimaj. Lidi na netu maj v prumeru vetsi IQ, sirsi znalosti i lepsi pristup k informacim. Takze pak utocit na kazdou blbost, co provedou. Proste byt takova velka osina v zadku.

    Poslanci musi pochopit, ze tohle jednou akci nezkonci. Ze bud nechaji internet na pokoji (vzajemny pakt o neutoceni), nebo budou celit otazkam a protiakcim(kdyz oni sijou do nas kvuli hazardu, proc my bysme nemohli sit do nik kvuli zcela nesouvisejicim paskvilum).

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).