Hlavní navigace

Český rozhlas opouští po čtrnácti letech moderátor Martin Veselovský

6. 8. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Jeden z nejlepších moderátorů diskusních pořadů v Česku měl na starosti ve veřejnoprávním rozhlasu pořad Dvacet minut Radiožurnálu, o nějž se dělil s Helenou Šulcovou.

Moderátor Martin Veselovský se po čtrnácti letech rozhodl na vlastní žádost opustit Český rozhlas. Veselovský to dnes oznámil na sociálních sítích FacebookTwitter. Neodchází se mi vůbec snadno, ale chci se naplno věnovat projektu DVTV. A s Dvaceti minutami se to prostě příliš kříží. Radiožurnálu vděčím za mnohé – za část kariéry, za vlastní pořad a za možnost být ve společnosti skvělých lidí. Takže díky moc, uvedl Veselovský, který v minulosti patřil spolu s Danielou Drtinovou také ke klíčovým postavám analytické publicistické relace Události, komentáře zpravodajského kanálu ČT 24.

BRAND24

NEPŘEHLÉDNĚTE: Drtinová Veselovský TV má za první týden 400 tisíc přehraných videí, 10% mobilně

Právě Veselovský a Drtinová jsou tvářemi internetového projektu DVTV, který spolu s editorem Janem Rozkošným vyrábějí pro mediální dům Economia na kllíč jako externí firma. Martin Veselovský moderoval na vlajkovém okruhu Českého rozhlasu například předvolební politické debaty a pravidelně i diskusní pořad Dvacet minut Radiožurnálu. O něj se dělil spolu se svou kolegyní Helenou Šulcovou, která mimochodem před několika lety také opustila Českou televizi (dříve moderovala Studio 6). Veselovský má zkušenosti i z řady dalších médií. Kdysi moderoval dnes již neexistující pořády Áčko a Sedmička na TV Nova.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).