Hlavní navigace

Český Xbox Live již od 10. listopadu 2010

13. 10. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Microsoft konečně konkretizoval datum, kdy na českém trhu bude oficiálně uvedena služba Xbox Live. Dosud se vědělo, že by se čeští uživatelé herní konzole Xbox 360 měli dočkat letos na podzim. Tím velkým dnem nakonec bude 10. listopad 2010. Kromě internetového multiplayeru se uživatelé konzole Xbox 360 mohou těšit na stahování her (Xbox Live Arcade, Games on Demand) a stahování doplňků do her včetně třeba nových kampaní a herních lokací. Nabídnut také bude multimediální obsah.

Microsoft konečně konkretizoval datum, kdy na českém trhu bude oficiálně uvedena služba Xbox Live. Dosud se vědělo, že by se čeští uživatelé herní konzole Xbox 360 měli dočkat letos na podzim. Tím velkým dnem nakonec bude 10. listopad 2010. Kromě internetového multiplayeru se uživatelé konzole Xbox 360 mohou těšit na stahování her (Xbox Live Arcade, Games on Demand) a stahování doplňků do her včetně třeba nových kampaní a herních lokací. Nabídnut také bude multimediální ob­sah.

UX DAy - tip 2

Microsoft se zachová velkoryse i k majitelům šedých účtů registrovaných v jiných zemích, které dosud jen tiše toleroval. Tyto účty bude možné bezplatně přesunout bez sankci pod českou verzi Xbox Live. Proces migrace zachovává dosavadní profil hráče včetně jeho dosaženého game skóre, odemknutých achievementů nebo zůstatku oficiálních Microsoft bodů, slibuje Microsoft.

Xbox Live nabídne bezplatné stříbrné členství a placené zlaté členství. Stříbrné členství zaručí zejména stahování doplňků do nakoupených her. Zlaté členství pak zpřístupní multiplayer s miliony uživatelů po celém světě. Doporučená cena ročního zlatého členství je 1 599 korun. V rámci promo akce získají zákazníci navíc dva měsíce zdarma. Čtvrtletní varianta vyjde hráče na 599 korun. Cena oficiálních Microsoft bodů je stanovena na 349 Kč za 800 bodů, resp. 799 Kč za 2100 bodů. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).