Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Čím se po prodeji LMC zabývá Libor Malý? Buduje lepší svět bez peněz od Ondřej Kučera - Takže pán vydělal miliardu a teď bude propagovat...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 4. 2012 9:57

    Ondřej Kučera (neregistrovaný)

    Takže pán vydělal miliardu a teď bude propagovat myšlenku "pracuj zadarmo, on ti to někdo vrátí"? A na svých stránkách http://adato.cz/spoluprace/ žádá o finanční příspěvky?

    WTF?

    Kdyby tu miliardu dal na chudé, tak to chápu, ale takhle? Úplně se zbláznil?

    Každý by jistě rád pracoval zadarmo jen pro zábavu, ale něco jiného je, když vám za zády křičí hladové děti a na stole se kupí hromada složenek a trochu v jiné pozici je člověk, který medituje v Tichomoří na své jachtě a znenadání ho napadne "geniální myšlenka".

  • 30. 4. 2012 22:47

    Bilbo (neregistrovaný)

    No ona "prace zadarmo" ale nekdy funguje, napr. wikipedie nebo Openstreetmap - v jednom pripade lidi zadarmo vytvorili vcelku slusnou encyklopedii, v druhem pripade vcelku slusne mapy (aspon v nekterych castech sveta). Ani u wikipedie, ani u openstreetmap jim nikdo za jejich prispevek neplatil.

    Takze bych netvrdil ze jde o uplnou blbost ... v nekterych pripadech tenhle princip muze fungovat, ale obavam se ze ani zdaleka ne vsude ....

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).