Hlavní navigace

Názory k článku Co týden dal: Nový Napster se jmenuje Flycode

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 11. 2000 12:28

    Ladislav Zajicek (neregistrovaný)
    Novy Napster se bude jmenovat Napster.
    Novy AppleSoup se bude jmenovat Flycode (kvuli zalobe Applu vuci puvodnimu nazvu).
    Flycode nema s Napsterem zhola nic spolecneho, krome toho, ze je na Inetu a je to jedna z mnoha siti peer-to-peer (ze zakladatele Flycode jsou i jednemi z podilovych investoru Napsteru, je jinak vedlejsi - to je leckdo leckde).
    Problemy se zajistenim neprustrelnosti copyrightu na Flycode a na Napsteru jsou dve ruzne veci. U videozaznamu, ktere nabizi Flycode, bude nejen administrativne, ale i technicky vsechno dost jinak, nez u pouze hudebniho Napsteru. A jak to bude, se teprve udivi.
  • 21. 11. 2000 9:58

    Jiri Ludvik (neregistrovaný)
    Doufám, že zavedením této rubriky se Lupa nevydává na cestu tříštění a rozmělňování obsahu, který před nějakou dobou postihl Svět namodro.
  • 21. 11. 2000 11:36

    Marek Antoš (neregistrovaný)
    Taky doufám. Smyslem je nabídnout určitý přehled událostí, které se odehrály v minulém týdnu - já osobně to jako čtenář beru coby příjemné spestření, protože jinak zdaleka nestíhám sledovat všechno. Kdo to číst chce, může, kdo ne, nemusí. :-) Drobnou a trochu vzdálenou inspirací je nám přitom poslední stránka Respektu, kde se vedle sebe jednou větou popisují různé události v minulém týdnu.

    Je to samozřejmě pokus, sám jsem velmi zvědavý, jestli to bude čtenáře zajímat nebo ne. Zcela uzavřená zatím není ani forma, ani přesné obsahové zacílení, záleží také na tom, jaké ohlasy dostaneme. Jinými slovy: pokud máte pocit, že by tam něco mělo přibýt a něco jiného je naopak navíc, napište to a můžeme o tom diskutovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).