Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku CSIRT varuje před útoky na Ubiquiti jednotky. Virus kosí Wi-Fi sítě v Česku od M. - A není to v tomto případě o tom,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 5. 2016 7:29

    M. (neregistrovaný)

    A není to v tomto případě o tom, že řeší svoji vnitřní wifinu a požadují UniFi (který není zde řešenou chybou postihnutelný), protože mají na to mají jejich kontrolér a spravují je centrálně, tak si nechtějí nasadit další systém? V tom případě apsoň můžu být rád, že zvolili něco relativně levného. Asi mohli napsat, že krabička musí být managovatelná přes UBQT javovský kontrolér. :-) Inu, Mikrotik (a řady dalších) se svým CAPsMANem přišel do low cost oblasti moc pozdě, ten aspoň umí ve verzi v1 řídit i krabičky jiných výrobců, pokud podporiují LWP.

  • 18. 5. 2016 15:26

    Mrdkotik (neregistrovaný)

    Jako bych slyšel smutné cinkání rolniček na střevíčkách šoupače mikrotikových krabic, LOL... Se s tim smiř.

  • 18. 5. 2016 3:11

    Lukas (neregistrovaný)

    Mne např. fascinuje, jak DOKOLA už poslední dva roky několik významných ministerstech v CR poptává ZASADNE na elektronických tržištích pouze systémy Ubiq ++!!!

    dle mého názoru jejich zadání (konkrétní model, pro který nemohou nalézt oporu ve smyslu "nic jiného by ve spolupráci s ním nefungovalo") hraničí s obtrukcí a nerespektováním zákona o zadávání výběrových řízení.. ale kdo by měl čas na to se s nim před obvodním soudem pro Prahu 1 soudit dva roky, než se to dostane k ústnímu jednání + očekávané odvolání ze ZVULE STATNI MOCI (kterou to nic nestojí, neboť náš všechny podojí pro jakékholiv admin úkony z daní + před měsícem ani neschválili JAKKOUKOLIV odpovědnost státního šm-ejda úředníka za jeho admin pochybení).. tak jakou máte možnost vůbec uspět?? a když uspějete - tak jako co? kdo se to vůbec dozví? noviny o tom informovat nebudou, protože jsou zkoupené buď babišem nebo jinými.. toto je dočista Boj s větrnými mlýny Don Quijote de la Mancha :/

  • 18. 5. 2016 19:31

    Petrik (neregistrovaný)

    To je potravni retezec. Vy menite pod zatezi de facto nefunkcni mikrotiky za Ubiquiti, my radiove neschopne Ubiquiti za Arubu nebo CISCO :-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).