Hlavní navigace

Další nový kanál z jarního rozšíření satelitního Skylinku známý. Jsou už tři

18. 3. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Logo satelitní digitální platformy DVB-S Autor: 115393
18. 3. 2010

Již tři programy z jarního rozšíření programové nabídky satelitní platformy Skylink jsou známy. Po HBO HD a BeBe TV jde o na lovce a rybáře zaměřený kanál FIshing &Hunting. Stanice bude oficiálně do nabídky zařazena 1. dubna a společnosti TradeTec a Towercom, provozovatelé Skylinku, využijí k jeho nabízení tzv. simulcryptu. Program tedy bude vysílán na stejné pozici jako v CS Linku.

Vzhledem k početné skupině příznivců lovu a rybolovu mezi stávajícími a potenciálními předplatiteli je zařazení tohoto kanálu do naší nabídky jasným krokem, uvedl při této příležitosti výkonný ředitel společnosti TradeTec Jaromír Glisník. Stanice se stane součástí balíčku MULTI. Program nyní výrazně rozšiřuje svou distribuci, když již dříve byl dostupný u kabelového operátora UPC Česká republika, konkurenční satelitní platformy CS Link a většiny kabelových a IPTV operátorů.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).